https://www.evrensel.net/haber/421554/hasan-can-kayanin-konusanlar-adli-sovunun-bolumleri-youtubedan-kaldirildihttps://eksisozluk.com/hasan-can-kayanin-youtube-videolarini-kaldirmasi--6769177Acun"un Yeni Kurduğu Exxenle Anlaşan Hasan Can Kaya '' Konuşanlar ' ın tüm bölümlerini youtubeden kaldırdı halktan tepki gecikmedi? ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok gülerek, severek izlediğim bir programdı yazık oldu.
Yalnız kendi kaybeder. Exxen dediğimiz platformlarda genelde gençlere hitap eden bir kadro topluyorlar. Youtuber'lar vs. yaş skalası çok düşük. Paralı bir ortam olduğundan satın alacak kişi sayısının düşük kalacağını düşünüyorum. Bir Youtube olamaz.
Keşke oraya da bölümler çekseydi ancak youtube'a da iş yapmaya devam edebilseydi. Oradan da sürekli akan yeni bir takipçi kitlesi olurdu. Çok iyi bir topluluk programı yapıyordu. Etkileşim çok hızlı ve eğlenceli akıyordu; kesinlikle iyi bir formattı.
Exxen'in çok pahalı olmayacağına eminim ya da şu an varsa bir ücreti bilmiyorum araştırmadım ancak Hasancan Kaya için iyi olmamış. Kendini tek platforma kapatmış olacak.
Oraya gelenlerle dalga geçiyordu resmen alttan alttan laf sokuyordu. Ordakilerde gülüyordu. Bazı insanlar parayı çok zahmetsiz kazanıyor. Ben zaten izlemiyordum. Benim için bir şey değişmedi. İzleyenlere de lafım yok. Komik geliyor ki izliyorlar. Ama söyledikleri şeyler bence hiç etik değildi.
Bel altı mizahla güldürmeye çalışan iqsuzlerin sevdiği program.
Satıldı o da herkes gibi, Exxen de ücretli izlenir artık ama çol takipçi kaybetti ve daha da kaybeder, para için kitlesini sattı.
Olabilir para kazanmak için yaptığı hareketler uymayabilir bize, eleştiremeyiz. Kendini ilgilendiriyo
Bu ne ya. Hiç izlemedim insta da kısa kesitleri paylaşılıyor salak saçma küfür ediyor
cmylmz gibisi gelmez, ortalık böyle belaltı geçinen veletlere kaldı.
Zaten paralı ni platforma kaldırılacağı belliydi önceden de sasirmadim o yuzden
telegramda hepsi var sorun degil benim icin acikcasi 5. bolum dahi var ama yinede maddiyati secmemeliydi bence
Çok eğlenceli bir programdı bana göre şahsen baya gülüyordum izlemediğim bölümleri vardı 😒izlemeyi düşünüyordum ama.. neyse artık😏
Adama benzemez bir herif gavalt pislik aynı Uganda maymununa benziyor kendini özgüvenli zannedip özgüveni olmayan göltlek
Hasan'ı sevenler hep diss atmış mk salaqları
Izliyodum ara sira şimdi izlemem
Hepsini izlemiştim. Silsin
Ne var bunda gayet normal 🙄
Mal mıdır nedir neyse ki zaten izlemiyordum
Parayı seviyordu ama bu kadar beklemezdim söndlekd
Hic izlemedim bi bakayım demiştim saglik olsun
İzlemiyorum tarzım değill
Ya bu üzer
Bu kim
Yazık oldu