Çok gülerek, severek izlediğim bir programdı yazık oldu.
Yalnız kendi kaybeder. Exxen dediğimiz platformlarda genelde gençlere hitap eden bir kadro topluyorlar. Youtuber'lar vs. yaş skalası çok düşük. Paralı bir ortam olduğundan satın alacak kişi sayısının düşük kalacağını düşünüyorum. Bir Youtube olamaz.
Keşke oraya da bölümler çekseydi ancak youtube'a da iş yapmaya devam edebilseydi. Oradan da sürekli akan yeni bir takipçi kitlesi olurdu. Çok iyi bir topluluk programı yapıyordu. Etkileşim çok hızlı ve eğlenceli akıyordu; kesinlikle iyi bir formattı.
Exxen'in çok pahalı olmayacağına eminim ya da şu an varsa bir ücreti bilmiyorum araştırmadım ancak Hasancan Kaya için iyi olmamış. Kendini tek platforma kapatmış olacak.
Olabilir para kazanmak için yaptığı hareketler uymayabilir bize, eleştiremeyiz. Kendini ilgilendiriyo
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Oraya gelenlerle dalga geçiyordu resmen alttan alttan laf sokuyordu. Ordakilerde gülüyordu. Bazı insanlar parayı çok zahmetsiz kazanıyor. Ben zaten izlemiyordum. Benim için bir şey değişmedi. İzleyenlere de lafım yok. Komik geliyor ki izliyorlar. Ama söyledikleri şeyler bence hiç etik değildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
138Yalnız kendi kaybeder. Exxen dediğimiz platformlarda genelde gençlere hitap eden bir kadro topluyorlar. Youtuber'lar vs. yaş skalası çok düşük. Paralı bir ortam olduğundan satın alacak kişi sayısının düşük kalacağını düşünüyorum. Bir Youtube olamaz.
Keşke oraya da bölümler çekseydi ancak youtube'a da iş yapmaya devam edebilseydi. Oradan da sürekli akan yeni bir takipçi kitlesi olurdu. Çok iyi bir topluluk programı yapıyordu. Etkileşim çok hızlı ve eğlenceli akıyordu; kesinlikle iyi bir formattı.
Exxen'in çok pahalı olmayacağına eminim ya da şu an varsa bir ücreti bilmiyorum araştırmadım ancak Hasancan Kaya için iyi olmamış. Kendini tek platforma kapatmış olacak.
Hasan'ı sevenler hep diss atmış mk salaqları