Gelen mesajı okuduktan sonra mesajı cevapsız bırakmakanlara rastladığınız mutlaka olmuştur. İster arkadaş ister sevgili ister aileden biri mesajlarımızı gördüğü halde cevap yazmıyor olabilir.Mesajlarınıza görüldü atıldığından neler hissediyorsunuz, aynı şeyi siz de karşı tarafa yapar mısınız?
Mesajlarınıza "görüldü" atıldığında ne hissediyorsunuz?
Çok kez Oluyor bu görüldü atılmalar bana yani ınstagram da eğer karşımda ki kişinin işi varsa onun için geçici süreliğine görüldü atıp daha sonra yazarsa bana o zaman sorun yok bir şey demem ama bilerekten defalarca görüldü atılmasına acayip derecede çok sinir oluyorum bu nasıl saygısızlıktır böyle ya mesajımı görüyorsun üstelik musaitsin ama bilerekten görmezden gelip görüldü atarak bırakıyorsun kör şeytan küfür et böylelerine diyor ben de ara sıra görüldü atıyorum ama ben müsait olmayınca öyle Bakıyorum daha sonra dönüş yapıyorum yazıyorum öyle saygısızlık yapmam da tahammülüm Yoktur canıma tak ederse engeli basarım o saygısıza
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okundu bilgim kapalı, haliyle ben de göremiyorum okunduğunu. Fakat zaten ikimizden birisi er geç görüldü atmak zorunda, sonsuza dek konuşacak değiliz. İşi vardır ya da o an konuşmak istemiyordur olabilir. Arkadaşımınkini takmam, sevgilim de çok sık yapmadığı sürece problem değil. İnsanlardan anında yanıt beklemem, bekleyenlerle de muhatap olmam.
İlişkimi kesiyorum. En nefret ettiğim şey karşıdaki insanı salak yerine koyuyolar resmen. İlkte tabikide arkadaşlığımı bitirmem ama sürekli aynı şeyi yapanlara ne yazdım nede aradım sordum. Bu görüldü olayına baya takığm yani. Ben karşı tarafa mutlu mutlu yazıyorm benm aldğm karşılık görüldü. saygısızca kaba bir davranış.
Umursanmadığımı düşünüyorum ve bundan sonra görüldü atan taraf hep ben oluyorum. Değer verip, vakit ayırıp, o mesajı görüp cevap yazıyorsak herkes aynı özveriyi göstermek zorunda. Kimse vazgeçilmez değildir.
İki satır bir şey yazmak zor geliyor bazılarına malesef ben hiçbir zaman cevapsız bırakmam görüldü atacak zamanım varsa iki satır cevap yazacak zamanımda vardır.
Üzülüyorum ya da sinirleniyorum duruma göre değişiyor. Ancak sohbet bitmişse ya da cevaplanmayacak bir şey yazdıysam mecburen bir taraf görüldü atacak ki sohbet bitsin.