Düşme durumunda en az zarar görmesini beklediğiniz telefon hangi markada?
Sizce hangi marka telefon daha dayanıklı?

Merhaba,
Telefon gibi teknolojik aletleri düşürmek günlük hayatta hepimizin yaşadığı bir sorun. Ben daha önce telefonumu kaç kere düşürdüm hatırlamıyorum bile. Telefonunuzun başına her şey gelebilir önemli olan bunu çözebilecek bir hizmet alıyor olmak.
Burada önemli olan sadece telefonun dayanıklı ve kaliteli olması değil, aynı zamanda garanti hizmetleri ve teknik servis ağının da güçlü olması. Bu yüzden, "Ben telefonumu sürekli düşürürüm" diyen herkese gözüm kapalı önereceğim telefon OPPO A Serisi'nden olur. Ben OPPO A74 kullanıyorum ve sorun yaşamaktan hiç korkmuyorum çünkü ne zaman iletişime geçsem hemen dönüş sağlayıp çözüyorlar.
OPPO A74'ün tabi ki tek özelliği bu değil. Hadi öne çıkan özelliklerini birlikte inceleyelim. 👀
OPPO A74'ün benim için öne çıkan en iyi özelliklerinden biri oyun oynarken gösterdiği performans. Oyun esnasında donma, kasma problemleri yaşayanlar için resmen bir rüya. Snapdragon 662 işlemci ve 4GB RAM sayesinde dur durak bilmeden oyun oynamanın keyfini çıkaracağınıza şüpheniz olmasın. Ayrıca 6.43 inç geniş ekranı sizi oyunun içinde gibi hissettirecek. 🎮
İyi fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesini aramanıza ihtiyacınız yok çünkü OPPO A74 size birçok şey sunuyor. OPPO A74'ün hem arka hem de ön kamarası çoook iyi. Ana kamerası 48MP, genişlik ve derinlik kameraları ise 2MP; bunun üzerine bir de yapay zeka destekli selfie kamerası eklenince ortaya muhteşem görseller çıkıyor. OPPO A74 ile sosyal medyanın yıldızı olmak çok kolay. 🤳🏼
OPPO A74, 5000mAh şarjı sayesinde harika bir deneyim sunuyor. Dışarı çıktığında, okulda ya da işe giderken şarj kablomu evde unuttum derdine son veriyor. Günde sadece 1 kere telefonunuzu şarja takmanız yetecek. Telefonunuzla istediğiniz yere gidecek, saatlerce oyun oynayıp fotoğraf çekeceksiniz ve şarj yüzdesini bir an bile düşünmeyeceksiniz. 😉
Daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim. Dayanıklı, uzun ömürlü, yüksek performans sunan ve iyi fotoğraf çeken, kısacası herkesin ihtiyacı olan telefon OPPO A74. 🖤
Görüş
3Görüş
Youtuba bu tarz videolar var. Oradan detayli bilgi edin bence.
Apple
samsung
Nokia
Nokia
En İyi Görüş