Çoğu zaten iPhone cu bende öyleyim diğer androidleri merak bile etmiyorum bi yerden sonra kasmaya başlıyor güncelleme gelmediği zamanlar apple da öyle bi sorun yok illa pil ömrü daha düşük diyede kaliteden şaşma derim büçteye uygun her model var
Bir iPhone alırsın 6-7 sene kullanırsın normalde ben androidciydim iPhone gereksiz pahalı derdim geçen sene seytana uydum iPhone aldım iyi ki almışım son kurusuna kadar hak ediyor 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hepsinin içinde çin ürünü var hepsi aynı o yüzden paran hangisini yeterse onu al gadası
Samsung GALAXY M14 nasıl sence
Güzel
Xiaomi bence
Çoğu zaten iPhone cu bende öyleyim diğer androidleri merak bile etmiyorum bi yerden sonra kasmaya başlıyor güncelleme gelmediği zamanlar apple da öyle bi sorun yok illa pil ömrü daha düşük diyede kaliteden şaşma derim büçteye uygun her model var
Samsung gereksiz pahalı. Xiaomi kalitesiz. Oppo hem ucuz hem yeterince iyi. Güzel fotoğraf çekmiyor ama. Fotoğraf için de zaten iphone alınır.
Esas iyi olanı atlamışsın 🤨
tabikide iphone 😎
o ok pahalı
Bir iPhone alırsın 6-7 sene kullanırsın normalde ben androidciydim iPhone gereksiz pahalı derdim geçen sene seytana uydum iPhone aldım iyi ki almışım son kurusuna kadar hak ediyor 😊
Android telefonlar max 3 sene ömrü
androidde samsung ios ekosisteminde apple gerisi hikaye
Samsung.
Samsung tek atar onlara be
dokunmatik sorunu var diyorlar
Saydığın markalardan en iyisi o ama
Ve öyle bir sorunu yok
sansung a32 yorumları öyle dediler ya
Ben s23 kullanıcısıyım yani o modeli bilmem ama pişman değilim
pahalıymış ya o. daha ucuzu hangi modeldir
M34 var arkadaşımda pişman değil
Samsung
dokunmatik sorunu var diyorlar
xiaomi güncelleme aldıkça kasıyor Samsung uzun vadede daha iyi oppo ise Türkiye'de satışı kesti diye biliyorum
teşekkürler
Bilmiyorum vivo y36 kulanıyorum
Apple
iPhone