İnternet & Teknoloji Instagram fake hesap açtım gerçekçi duruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilime mesaj aticam bundan isleticem sizce gerçekçi duruyor mu Instagram fake hesap açtım gerçekçi duruyor mu? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CnS-Cansum35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Ergen cocuk işi ama soruna cevab veriyorum hayir Fake olduğu basbaya belli 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyden belli yaa o kadar uğraştım Yorumla CnS-Cansum35 +1 yıl Post 0 paylaşim yorum hic bir şey yok Yorumla Hayat-İzmir +1 yıl Diyene bak kac tabe fake instagram ile ekledin beni burda cocuk işi diyorsun 😂 Yorumla
Nazoeknc Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Hayıır takipçi kas başka fake hesapları ekle. Fotoğraf yükle ama hepsini bi anda yükleme. 0 0 Yorumla
Hayat-İzmir Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Fake hemde nasil.Baska arkadasin eklesin eski instagrami olan SS atsi ne yaptığın dan okadar cok merak ediyorsan bence cocuk işi ama neyse 0 0 Yorumla
Ölmektekçaredemi Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Takipçileri biraz daha yükselt takip ettiklerini de fake fotoğraf da paylaşabilirsin ve sevgiline neden mesaj atıyosun ki fake hesaptan güvenmiyormusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yukselticemm güvenmiyorum evet Yorumla Ölmektekçaredemi +1 yıl Güven yoksa zaten sevgili olman anlamsız Yorumla
Kolbyr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl daddy isues yazan bir profil gerçekci değildir kaldır şunu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden değildir Yorumla
Atacmeltem Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Niye adamın aklını bulandırıyorsun 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadakatli mi onu test edicem Yorumla
lnvioters Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Fake olduğunu profosyoneller direk anlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlar Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilin s*lak değilse fake olduğunu anlar bence 0 3 Yorumla bilmiyomyaağ +1 yıl Büyük ihtimalle salaktır yoksa kız daha profesyonelce davranırdı Yorumla Soran +1 yıl Nereden anlaşılıyor fake olduğu Yorumla bilmiyomyaağ +1 yıl Ilk bakıştan Yorumla
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Fake 😒 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl belli oluyo ya Yorumla diloşşş_000 +1 yıl Takipçi sayınız ve yazdıklarınız uyuşmuyor ayrica hiç gönderin yok tşkler Yorumla
Whatdidingülüm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl 139 followers=loser 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Takipçiyle mi belli oluyor karakteri Yorumla
furkan_yavuzyilmazz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Durmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla furkan_yavuzyilmazz +1 yıl Yazılar ve takip ettiğin kişi sayısı az Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ergen cocuk işi ama soruna cevab veriyorum hayir Fake olduğu basbaya belli
Neyden belli yaa o kadar uğraştım
Post 0 paylaşim yorum hic bir şey yok
Diyene bak kac tabe fake instagram ile ekledin beni burda cocuk işi diyorsun 😂
Hayıır takipçi kas başka fake hesapları ekle. Fotoğraf yükle ama hepsini bi anda yükleme.
Fake hemde nasil.
Baska arkadasin eklesin eski instagrami olan SS atsi ne yaptığın dan okadar cok merak ediyorsan bence cocuk işi ama neyse
Takipçileri biraz daha yükselt takip ettiklerini de fake fotoğraf da paylaşabilirsin ve sevgiline neden mesaj atıyosun ki fake hesaptan güvenmiyormusun
Yukselticemm güvenmiyorum evet
Güven yoksa zaten sevgili olman anlamsız
daddy isues yazan bir profil gerçekci değildir kaldır şunu
Neden değildir
Niye adamın aklını bulandırıyorsun 😄
Sadakatli mi onu test edicem
Fake olduğunu profosyoneller direk anlar
Nasıl anlar
Daddy issues niye xd Duruyo
Takipçi olarak belli oluyor
Takipçi sayısını yüze yaklastir
az kişiyi takip ediyorsun