Direkt olarak şikayet edicem zaten. Suçmuş zaten
Twitter’da iznim olmadan videomu gördüm. Bu suç mudur?
Direkt olarak şikayet edicem zaten. Suçmuş zaten
Tabi ki kaldırmak zorundalar. İlla ünlü olmamız mı gerekiyor? Bizim haklarımız yok mu? Özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz? Soruları sorarken düşündüm de kaldırmayabilirler. Sanırım haklarımız olmayabilir. Pek de özgür sayılmayız.
Muhtemelen +18 dava falan açman lazım, ya da bir umut işte şikayetle falan. Şikayet edelim istersen biz de belki kalkar. Mesaj yoluyla kaldırırlar mı bilmiyorum
Cevap
11Cevap
mesaj atın kaldırırlar. ancak çoktan yayılmıştır, o kaldırsa yarın öbür gün başka site paylaşır, sürekli kontrol etmeniz lazım twitter sayfalarını maalesef :/
yani maalesef zor işiniz :(
Tabii k, bu bir suçtur, kişisel hakları hiçe saymış olur. Bu duurmu şikayet edip gerekli yasal işlemleri başlatmanı öneririm.
Ne olur olsun şikayet et bence. Sonuçta yapmış. Bu bir çocuğa, bunu yapn yoksa şın acı biber sürerim gibi bir şey olur. Direkt şikayet et, bununla alakalı görüşünü yaz.
Normal bir videoysa kaşdırılmaya bilir sen paylaştıysan falan ama cinselse ve senden izinsizse kaldırılabilir
Mesaj at kaldırmadığınız taktirde savcılığa şuç duyrusunda bulunacam de herkesde güvenme düşersin internete o başka sitelerdede gezer kurtuluşun yok
Bir zaman sonra gene hortlar o farklı sitelerde millet arşivlemiştir onu sildirsen bile
Öyle internete yeterki birşey düşsün bazı kişiler oyun film program gibi şeyleri arşivler kurtuluşun yok ara ara denk gelirsin
Güzel bir şekilde söyleyin kaldırırlar kaldırmazlarsa tehdit edersiniz
Suç yasal olmayan bir sekilde yaymasi ya da yyainlanmasi sikayet edildiği takdirde cezası var.
herkese açık bir yerde paylaştıysan değil hesabın gizliyse suç
Suçtur
Ne sucu
Evet suç.
Suç.
Evet suçtur
Ne videosu
Kaldırırlar mutlaka söyleyin
Konulu bir video mu?
Video nun bir konusu var mı varsa konusu ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?