İnternet & Teknoloji BU S TAKISI NE ANLAMA GELİYOR? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Grammys kelimesindeki s takısı ne anlama geliyo yaçoğul eki olarak kullanılmıyo ama anlamadım ne için sonuna s koyuyolar BU S TAKISI NE ANLAMA GELİYOR? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
pandemist Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Grammy’nin anlamında. Aitlik eki. Your’s gibi. Ayşe’s book gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl he tamam şimdi anladım Yorumla
GizemBella Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İngilizcem çok kötü ama sanırım çoğul diye biliyorum 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl s cogul takıdır grammy ler mommys anneler pussyss kedıcıkler demek is tagıyla karıstırma 's is kısatılması boyledır 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. Grammy Awards. Awards'ın s'si. Grammy odulleri yani. 0 0 Yorumla
Mervebutsadd Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Efendimisss kıymetlimissss anlamında kullanılıyor lütfen biraz araştırın 0 0 Yorumla
ya_lublu Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl s sahiplik eki galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sahiplik eki derken Yorumla ya_lublu +1 yıl cat = kedi cat's = kedininama dediğin kelimede kesme işareti varsa oluyo Yorumla
Şofben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Onun demek yani Grammy'nin 0 1 Yorumla Şofben +1 yıl Çoğul anlamıda var tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Grammy’nin anlamında. Aitlik eki. Your’s gibi. Ayşe’s book gibi
he tamam şimdi anladım
İngilizcem çok kötü ama sanırım çoğul diye biliyorum
s cogul takıdır grammy ler mommys anneler pussyss kedıcıkler demek is tagıyla karıstırma 's is kısatılması boyledır
Grammy Awards. Awards'ın s'si. Grammy odulleri yani.
Efendimisss kıymetlimissss anlamında kullanılıyor lütfen biraz araştırın
S takısı cogul anlamına geliyor
s sahiplik eki galiba
sahiplik eki derken
cat = kedi
cat's = kedinin
ama dediğin kelimede kesme işareti varsa oluyo
Onun demek yani Grammy'nin
Çoğul anlamıda var tabi
çoğul bence