İnternetimde sorun yaşamıyorum ama dünya üzerinde internet kalitesi noktasında ilk 100'de bile değiliz. Sadaka verdiğimiz Nijer'in interneti bile bizden daha iyi. Türk Telekom özelleştirildikten sonra güya uçacaktı internet ama bilerek kısıtlı tutuyor. Özellikle Download yüksek iken Upload çok az. 100 Mbps Download'da 5 Mbps Upload oluyor. Çoğu ülkede eşit olur. Diğer internet sağlayıcıları da Türk Telekom hattını kullandıkları için Türk Telekom kısıtlama getiriyor. Belediye kanallarını kullanmaya çalışsalar da belediyeler metresine 400-500 TL istiyor. İnternet çağın olmazsa olmazı devlet el atmalı buna.
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Turknet kullanıyorum kablosuz 94-98 mbps alıyorum. Kablo kullanırsam 100-101 falan oluyor. Modemi kendim aldığım için çekim sorunum hiç yok. Ama ara sıra kopukluklar hepsinde olduğu gibi bunda da oluyor. Muhtemelen internet alt yapımız sağlam değil.
Maalesef değilim. Gün içinde sürekli kesiliyor, yavaşlıyor. Mahallemizde fiber altyapı olmadığı için fiber internet de alamıyoruz. Sinir bozucu bir durum. Bir de birçok farklı sorun oluyor. Modem ışığı yandığı halde internet olmuyor bazen. Bazen internet var gibi gözüküyor ama telefondan giremiyorum, bilgisayardan giriyorum. Değişik sorunlar ve çok saçma. Netflix ve Youtube'dan bir şey izlerken sürekli donmasından da bıktım. Bir de arka odalarda çekmiyor. Sanırım bu modem ile alakalı bir sorun ama yine de internet iyi değil.
Hayır, memnun değilim. Hız ve kopma sorunu yaşıyorum. Acaba sorun bizim internet bağlantısında mı diye düşündük ama değilmiş. Bugün müşteri hizmetlerini arayınca sorunun genel bir sorun olduğunu söylediler. Uzaktan eğitim de olunca internet etkilendi haliyle.
Değilim. Firmadan da değilim. Müşteri hizmetleri daha fiberin ya da router modemin ne olduğunu bilmiyor. Müşteri hizmetleri bana modem router ne dedi ya :D Dedim sen bilmiyorsan seni oraya işe alan adamın a... k. Sözde fiber internet kullanıyorum ama fiber olduğuna bin şahit lazım.
Ülkenin telekonünikasyon hizmetini özel sektöre satarsanız o fşrmanın önceliği cebini doldurmak olur. Ulusal güvenlik kiminnumurunda der çıkar. Nasıl olsa bu ülkede aylık 100 liraya 1 mbps upload hızına el açıp şükreden milyonlarca kullanıcı var. Altyapı yatırımı yapmıyolar paralar cukkabedilşyor. Zenginlikkerine zenginlik katıyorlar.
internetimde sorun yaşamıyorum çünkü düzenli olarak kontrol ettiyorum , ve kullandığım interneti kendim ödediğim için bağlantının az olduğunu düşündüğüm de paketimi yükseltip devam ediyorum eğerki buda yetmiyorsa teknik destek için mesaj bırakıyorum sağlayıcı firmaya
Evde iki kişi aynı anda video izlese yavaşlıyor... Film izlemek için açıyoruz, donmasından dolayı filmi izlemeden kapatıyoruz. Verdiğimiz para ile aldığımız hizmetin birbiriyle alakası yok, hem bu kadar pahalı hem de bu kadar kalitesiz... Welcome to Turkey!
Alt yapı yok. Doğru düzgün arge yok. Elalemin şirketiyle de de bu kadar oluyor. Devlet el atsın diyenler olmuş. Devlet el mel atmasın. Yoksa hükümet sigara, alkol ve arabaya uyguladığı %300vergiyi internete de uygular
İnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı.
Eh işte. Hala fiber internet her yerde yok. O kadar yıl geçmesene rağmen. Başka ülkeler uygun fiyatlara gigabit internet kullanıyor biz 35-50 de takıldık kaldık.
Hergun kufrediyorum... ve bana daha hizli internet icin daha fazla para odememi soyluyorlar... yurt disinda vlogerlari izliyorum hepsi internet turkiye de yavas diyor
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Nadiren yaşıyorum; ama memnunum. Eskiden TCell Vınn kullanıyordum; ama kotası bize bazen yetmiyordu. Genellikle son 1 hafta kota doldu diye hiç giremiyordum.
Türk telekom wifi kullanıyoruz evde fakat ben sürekli mobil veri açmak zorunda kalıyorum bazen kesiliyor çok yavaşlıyor. Kaç defa müşteri hizmetlerini aramamıza rağmen değişen bişey olmadı.
Altyapı da yalandı zaten söyledikleri gibi değildi hepsi yalan reklamlar yalan fiber internet yalan, 3-5 şehir merkezine kurmuşlar reklam yapıyorlar her yeri ördük diye.
Üff yağmurlu ya da kapalı havalarda kriz geçiyoruzz😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Internet ilgili şikayetlerin artması normal çünkü bütün ülke internette bu kadar vakit geçirip kullanmiyordu. Bende bazı durumlarından şikayetçiyim ama olsun. Intetnetsiz olmasında.