İnternet & Teknoloji İşaretlediğim yer neden açılmıyor? tubatt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tam da kıyafeti almak üzereydim offf Güncellemeler+1 yıl Oyundan çıkış yaptım geri girdim interneti kapat aç yaptım geçmişi uygulamalari sildim güncellensin diye ama hiçbişekilde geri gelmiyor İşaretlediğim yer neden açılmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Helbest-_- Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl şu an herkeste öyle güncelleme gelecek bu gece ondan öyle düzelir yine onun süresi var daha 4 gün 0 22 Yorumla tubatt +1 yıl Hah iyi bari yetişir dort güne çok bile Yorumla Helbest-_- +1 yıl Aynen yetişir merak etme Yorumla tubatt +1 yıl Sondayım zaten bi 7 benzin falan kalmıştı sanırım Yorumla tubatt +1 yıl Bunların hepsi fakirlikten işte beleş kıyafet topluyoz Yorumla Helbest-_- +1 yıl Ahahaha ben onu alalı çok oldu da kıyafeti güzel değil pek fazla heveslenme Yorumla tubatt +1 yıl Kıyafet olsun da nasıl olursa olsun hepsini kullanıyorum ben Yorumla Helbest-_- +1 yıl Genel kadın kombini yeter ki olsun diyosun 😂 Yorumla tubatt +1 yıl Aynen öyle bi ara giyerim envanterde dursun asdfgh Yorumla Helbest-_- +1 yıl E hadi bakalım 😂 bende çok var genelde aynı takılıyorum Yorumla tubatt +1 yıl Oynuyorsun o zaman sen de Yorumla Helbest-_- +1 yıl E yani yeni çıktım oyundan daha önce özelden konuşmuştuk seninle gel beraber oynarız diye ama sen oynamıyorum bu aralar dedin Yorumla tubatt +1 yıl Evet hatırladım o zamanlar telefonum kırıktı yeni telefon aldım şimdi manyak gibi bi girdimmi 2-3 saat çıkamıyorum Yorumla tubatt +1 yıl Ekliyim seni istersen oynayalım şimdi Yorumla Helbest-_- +1 yıl Ahahah bağımlılık yapıyor zaten Yorumla tubatt +1 yıl Ben 2. Sezonda yüklemiştim taa bagımlılıgı da geçti benimkisi Yorumla Helbest-_- +1 yıl Yok ya benim o kadar olmadı 5 sezondur oynuyorum Yorumla tubatt +1 yıl Olsun bee kıyafetim çok diyosun bak sene parayı gömmüşsün bile çoktan Yorumla Helbest-_- +1 yıl Yoo parayla değil sandıklar sayesinde çıkıyor bayağa Yorumla tubatt +1 yıl Ben de açtım okadar sandık bu zamana kadar en fazla kazak çıkmıştır yani asdfg Yorumla Helbest-_- +1 yıl Ahahaha yok be premium sandıkta çok çıkıyor 😂 Yorumla tubatt +1 yıl Hahaha çıkmıştır yaa bana da bişeyler heralde hatırlamıyorum hangisi nerden çıkmıştı Yorumla Helbest-_- +1 yıl 😂😂 çıkartırız sanada birşeyler merak etme Yorumla
Semalikk Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sezon yenilenecek ondan 0 1 Yorumla tubatt +1 yıl Ne ara biti sezon bee Yorumla
pickuparttist Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Orası bendede öyle 0 9 Yorumla tubatt +1 yıl Güncelleme falan mı var Yorumla pickuparttist +1 yıl şu an yok ama gelecek herhalde Yorumla tubatt +1 yıl Ordaki kıyafetin süresi falan var mıydı biliyomusun acaba günü dolduğu için kalkmış olabilir mi Yorumla tubatt +1 yıl Gerçi bitek o yoktu Yorumla pickuparttist +1 yıl Aynen ekle beni girelim bir gün beraber Yorumla tubatt +1 yıl İsim Yorumla pickuparttist +1 yıl İD'im: 551385495 direk id'imden eklersin Yorumla tubatt +1 yıl İstek attım Yorumla pickuparttist +1 yıl Kabul ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şu an herkeste öyle güncelleme gelecek bu gece ondan öyle düzelir yine onun süresi var daha 4 gün
Hah iyi bari yetişir dort güne çok bile
Aynen yetişir merak etme
Sondayım zaten bi 7 benzin falan kalmıştı sanırım
Bunların hepsi fakirlikten işte beleş kıyafet topluyoz
Ahahaha ben onu alalı çok oldu da kıyafeti güzel değil pek fazla heveslenme
Kıyafet olsun da nasıl olursa olsun hepsini kullanıyorum ben
Genel kadın kombini yeter ki olsun diyosun 😂
Aynen öyle bi ara giyerim envanterde dursun asdfgh
E hadi bakalım 😂 bende çok var genelde aynı takılıyorum
Oynuyorsun o zaman sen de
E yani yeni çıktım oyundan daha önce özelden konuşmuştuk seninle gel beraber oynarız diye ama sen oynamıyorum bu aralar dedin
Evet hatırladım o zamanlar telefonum kırıktı yeni telefon aldım şimdi manyak gibi bi girdimmi 2-3 saat çıkamıyorum
Ekliyim seni istersen oynayalım şimdi
Ahahah bağımlılık yapıyor zaten
Ben 2. Sezonda yüklemiştim taa bagımlılıgı da geçti benimkisi
Yok ya benim o kadar olmadı 5 sezondur oynuyorum
Olsun bee kıyafetim çok diyosun bak sene parayı gömmüşsün bile çoktan
Yoo parayla değil sandıklar sayesinde çıkıyor bayağa
Ben de açtım okadar sandık bu zamana kadar en fazla kazak çıkmıştır yani asdfg
Ahahaha yok be premium sandıkta çok çıkıyor 😂
Hahaha çıkmıştır yaa bana da bişeyler heralde hatırlamıyorum hangisi nerden çıkmıştı
😂😂 çıkartırız sanada birşeyler merak etme
Sezon yenilenecek ondan
Ne ara biti sezon bee
Orası bendede öyle
Güncelleme falan mı var
şu an yok ama gelecek herhalde
Ordaki kıyafetin süresi falan var mıydı biliyomusun acaba günü dolduğu için kalkmış olabilir mi
Gerçi bitek o yoktu
Aynen ekle beni girelim bir gün beraber
İsim
İD'im: 551385495 direk id'imden eklersin
İstek attım
Kabul ettim