İtitaf edelim ki bir çoğumuzun hatta nerdeyse herkesin bir fake hesabı vardır çok amaçlı kullandığı 😂İtiraf ediyorum ki dikkat çekmemek için bir sürü fake hesabım var ve hepsi kendi hesabımdan daha gerçekçi ve daha çok takipçili kimse anlamıyor Peki ya sizin fake hesabınız var mı? Lütfen dürüst olalım 😂 Bunun dahada fazlası var 😂 Profesyonel olmak bunu gerektirir.😂
Kullanmıyorum, gecen hafta sonu açtım bu sitede bitane sazan avına çıkmaya. Kimler kimler neler yazdı ajdnsak her sabah günaydın her akşam iyi geceler eksik olmuyor sağolsunlar
Ben bi çekilişe katılmak için açmıştım. Sonra aklıma Bi çocuk takıldı dedim Bi istek atayım gitmiş hesabımı çalmış sanırım bulmuş kim olduğumu tel noyla açtıltım whatsapp profilim herkese açık neyse sanırım çok büyük rezil oldum geçmiş olsun bana
Kullanan vardır tabıkı ama erkeklerın kadın hesabı ya da kadınların erkek hesabı en fazla 20 sanıyede anlasılır cunkı erkegın vekadının kendıne has kelıme dagarcıkları farklıdır hemen gözebatar azıcık dıkkatlı bırı ıse :)
Yok bu neki rahat ondan başka 20 hesap daha vardır 😂ama çekiliş için boş boş duruyor aktif olarak bu girdiklerim bide ayriyetten orda olmayan kendi hesabım 😂