SezaiOnline | İnternet & Teknoloji konusunda 488 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
internet servis sağlayıcına ait bir firmada çalışıyorum. eğer ki turk telekomun gpon fiber altyapısı varsa onu kullanabilirsin. diğer durumda taahhütsüz olarak milenicom veya turknet kullan. elinden geldiği kadar taahhüt işine bulaşmamaya çalış. bulunduğun ilde firmanın kendi altyapısı varsa onu kullan. örneğin Türksat, örneğin superonline ve vodafone. kendi altyapınız mı var, yoksa ortak altyapı mı diye sor, daha sağlıklı bilgi alırsın. aklına takılan bir soru olursa mutlaka sor.
Ya ben türkneti kullanmadım ama forum sayfalarında cekim gucu hakkında çok olumsuz konuşuyorlar ben onların yalancısiyim istiyosan internete sende yaz ' türknet yorum ' diye
6 kişi bağlanmayı düşünüyorsanız evinize türksat 2A alabilirsiniz tabi biraz pahalıdır kendisi ama türkiyenin en günceli odur bir uydudan daha hızlı ne olabilir ki
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Turknet kullanıyorum şu an için memnunum 35 megabit hız alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
812Çok teşekkur ederim
Türknet türk telekomdan daha mı iyi?
Türknet alma çok sorun oluyor
Siz turknet kullanıyor musunuz?
@ANormalizm Çoğu firma, telekomun altyapısını kullanıyor. Farkı, en yüksek hızı daha ucuza ve sınırsız veriyor.
@Mobydisk araştirdım Turknet iyi gibi. Neden alma dediniz?
Ya ben türkneti kullanmadım ama forum sayfalarında cekim gucu hakkında çok olumsuz konuşuyorlar ben onların yalancısiyim istiyosan internete sende yaz ' türknet yorum ' diye
@Mobydisk peki Teşekkur ederim kardesim
Rica kardesim
Siz Turknet mi kullanıyorsunuz?
İstanbuldayken evet
85 tl sınırsız ve tahhütsüz mu?
3 ay önce dondurdum memlekette olduğum için. Şimdi fiyatı ne kadar fikrim yok
Peki Teşekkür ederim
Biraz arastırma yaptım Türknet iyimiş. D smart televizyonla alakalı değil mi? Bizimkiler Telefon ve laptop ile baglanacaklar
Hayır değil biz D Smart kullanıyoruz
Haklısınız, pardon.
Rica ederim 👍
Kitapları ve kitap okuyanları seven biri olarak sizi takip edebilir miyim?
Turksat mı?
Turkcell mi?
Turksat alma
Tamam tesekkürler
İğrenç bi internet 3 mpgs bile zor çekiyor