Gta 5 online oynarken bana bir mesaj geldi unkown dan mesaj şu (you fucked with the wrong People. You're dead Man. Sizede bu mesajın aynısı geldimi hiç oynayanlar cevaplasın lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamı buyanlış insanlarla uğraştın. Sen ölüsün adamım. Ne alaka
takılacak bir şey yok. bir iki program yüklemiştir modder falandır, aynı session içine düşerseniz eğer seni hile ile öldürür vs. new session dersin bir şey yapamaz.
modder demek hileci demek yani kısacası senin anlayabileceğin dilde. haritanın içinde hileler yapabilir araçlar spawn edebilir veya seni sürekli olduğun yerde öldürebilir. session değiştirirsen bir şey yapamaz, bazı durumlarda oyunu kapatıp açmak gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
takılacak bir şey yok. bir iki program yüklemiştir modder falandır, aynı session içine düşerseniz eğer seni hile ile öldürür vs. new session dersin bir şey yapamaz.
Modder ne
Ama yattın diyor ne alaka anlamı öyle
Yattığımı nereden biliyor
Oyunda öyle bişi yapmadım da
modder demek hileci demek yani kısacası senin anlayabileceğin dilde. haritanın içinde hileler yapabilir araçlar spawn edebilir veya seni sürekli olduğun yerde öldürebilir. session değiştirirsen bir şey yapamaz, bazı durumlarda oyunu kapatıp açmak gerekiyor.
Hileci neden öyle bişi yapsın ki?
Neden öyle yazar ki
Onu anladım da yatmak ne alaka onu nereden bildi
Bot mesajı Oyunun bir görevi Hazır mesaj
GTA 5'in içinden geçtiğim için biliyorum eazfsedg
Sanalda o mesajın aynısı geldi mi ki?
Sanada*
Bu anlamı
yanlış insanlarla yatıın. Sen ölüsün adamım.
Ne alaka
Eveeet geldi
Emin misin?
Eveeeet eminim
Ne zamandir arkadas ariyordum gta5 online oynayacak, beraber oynayalim isterseniz tabi...
Olur yaşın kaç
19 da siz pc demisiniz, yoksa olmaz da😅sizin yas kac ki
18 ps
Aa bak o zaman olmaz malesef, ben pc🥺
Ne alaka?
Ps ile pc beraber oynayamiyor ki
gerek yok
Saçma sapan soru kalabalığı
Gelebilir.
kaçıncı soruşun bu?