Bana paycelďen söyle mesaj geldi
Degerli musterimiz hattiniz Paycell Mobil Odemeye Kapali oldugu icin bu servisten yararlanamamaktasiniz, hattinizi mobil odemeye acmak icin AC yazip 5522’ye gondererek hattinizi mobil odemeye acabilirsiniz. B002
İkin cı mesaj bu
Degerli musterimiz hattiniz Paycell Mobil Odemeye Kapali oldugu icin bu servisten yararlanamamaktasiniz, hattinizi mobil odemeye acmak icin AC yazip 5522’ye gondererek hattinizi mobil odemeye acabilirsiniz. B002
Burada ne demek istiyo hattım mobil ödemeye açıkmı kapalımı bbeden ücret alınacak mı
İkin cı mesaj bu
Burada ne demek istiyo hattım mobil ödemeye açıkmı kapalımı bbeden ücret alınacak mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin paycelle alakalı bir şeyin mi vardı
Yok mp üçteydim numaramı falan girdim sandım şarkı için paycell çıktı ücret alıcaklarmı
Ya bunu görmem lazım şu an net bişi diyemem yazsana bi
Yazsam açılır şoýle diyor hayatınız paycell mobil ödemeye uygun d3ğil yazıyor
Yok be istek attım sana sende geri dön yazacam bakalim bu neymiş. 0zlden yaz kanka bakalım bu neymiş
Açma ihtiyacın var
Para alıcaklarmı
Kredi kartı gibi kullanacaksın
Kredi kartım yok hattımız paycell mobile uygun değil diyo para almazlar gibime geliyor sence
Açmadığın sürece sıkıntı olmaz açarsan alırlar
Ha sorun yok ozaman