Dolap Gardrops moda cruz letgo gibi uygulamalardan aylık 1.000 tl gibi miktar kazanabilir miyim? Bu uygulamalarla geçim sağlanır mı bahsettiğim rakamda?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu uygulamalarda nasıl takipçimi arttırabilirim?
Bu uygulamalardan ne kadar aylık kazanç elde ederim?
Fiyat öldüren insanların var dolap ve gardropsta imkansız 1000 lira. Mağazası olup da ürünleri satanlar anca kazanıyor o kadar. Ben 2 yıldır kullanıyorum 128 ürün sattım toplam kazancım 2300 küsur
Ben başta çok sattım ama tabi çok cüzi miktarlar sonra dolabımda giymediğim satacak bişey kalmadı ilk açtığım gibi ürün koyamadım sonra birşeyi aldım beğenmedim vs öyle sattım yani sıklık azaldı
Anladım peki bana satma şeyin söyler misin. Hile de yapmak istemiyorum haram olmasın diye ama kendim de kazanmak istiyorum mesela 50 liraya bişi aldım onu kar etmek için kaça satmam lazım.
Ben karşıyım alınan fiyattan fazla fiyata satmayı. Zaten 10 lira üstü hizmet bedeli ödüyor alan kişi. millet o zaman bu fiyata ikinci el almak yerine sıfır alırım diyor. Biraz insaflı olmak lazım ben hep cüzi fiyata satış yapıyorum hem eski eşyalar değerleniyor hem de dua alıyorum 🌸
İnsanlar genelde kendi hesaplarına bakılması için takip ediyor🙈 şey yapabilirsiniz mesela sizin ürüne benzer birşey satılıyorsa favoriye ekleyenlere mesaj atın daha uygunu var bende size yardımcı olurum diye
Peki kendi tasarladığımız ürünler olsa onları piyasa fiyatına mı satayım. Yakında öyle bişey yapmayı düşünüyorum malzeme alıp. Para kazanmak gibisi yok.
Her fiyatın üstüne 10 lira ekleyerek düşün öyle fiyat biç. Öyle ürünler yapıp sattığında dolabını mutlaka öne çıkar çok faydası olur herkesi de takip et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Letgo belki ama diğerleri imkansız 🙏bir süre sonra satacak şey kalmıyor benim bir ayda maksimum 300 dür
Evdeki herşeyi satsam para çıkar önamli olan alıcı olması
Fiyat öldüren insanların var dolap ve gardropsta imkansız 1000 lira. Mağazası olup da ürünleri satanlar anca kazanıyor o kadar. Ben 2 yıldır kullanıyorum 128 ürün sattım toplam kazancım 2300 küsur
Nasıl yani satacak bişi kalmıyor bende açtım teklif geldi kabul ettim ama sonra bişi çıkmadı giymediğim birton şey var
Evet hep teklif verip ucuza alıyorlar cebe bişey kalmıyor çok az getiriyor para
Ben başta çok sattım ama tabi çok cüzi miktarlar sonra dolabımda giymediğim satacak bişey kalmadı ilk açtığım gibi ürün koyamadım sonra birşeyi aldım beğenmedim vs öyle sattım yani sıklık azaldı
Anladım peki bana satma şeyin söyler misin. Hile de yapmak istemiyorum haram olmasın diye ama kendim de kazanmak istiyorum mesela 50 liraya bişi aldım onu kar etmek için kaça satmam lazım.
Ben giymediğim kullanmadığım çok şey var her gün koyuyorum da takipçim az oldugu için az alıcı çıkıyor sanırım takipci nasıl arttırılır?
@Shine_star 50 ye aldıysan 35 e ver 2. El olduğu için kar olmuyor örnek verdim
Ben karşıyım alınan fiyattan fazla fiyata satmayı. Zaten 10 lira üstü hizmet bedeli ödüyor alan kişi. millet o zaman bu fiyata ikinci el almak yerine sıfır alırım diyor. Biraz insaflı olmak lazım ben hep cüzi fiyata satış yapıyorum hem eski eşyalar değerleniyor hem de dua alıyorum 🌸
Kendi orjinal hesaplarının başına biona koy tanıdıkların da teklif verebilir
İnsanlar genelde kendi hesaplarına bakılması için takip ediyor🙈 şey yapabilirsiniz mesela sizin ürüne benzer birşey satılıyorsa favoriye ekleyenlere mesaj atın daha uygunu var bende size yardımcı olurum diye
@Shine_star tüm dolapları takip etsem geri takip gelir mi instadaki gibi o mantık
Anladım sağol
Peki kendi tasarladığımız ürünler olsa onları piyasa fiyatına mı satayım. Yakında öyle bişey yapmayı düşünüyorum malzeme alıp. Para kazanmak gibisi yok.
Her fiyatın üstüne 10 lira ekleyerek düşün öyle fiyat biç. Öyle ürünler yapıp sattığında dolabını mutlaka öne çıkar çok faydası olur herkesi de takip et
İnstagramda komisyonlu satış düşünüyorum ben kazancı ne kadar olur sence ve ileride kendime kozmetik üzerine sayfa açıp satış yapmayı düşünüyorum
Benim dw aklımda bişiler var şimdi değil ama ilerde kıyafet dikimi yapıp satarım tabi şimdi değil ilerde
Satacağın şeylere bağlı
nasıl para kazanacaksınki
Ne satcan