Cidden çok sıkıldım ama yapabilecek başka bir şey de yok çok vakit alıyordu insta vs
Benim gibi yapan var mı
Benim gibi yapan var mı
Ben ben 🙋 hatta saldım şimdi sınavdan sonra küçük çaplı evrim geçirip öyle açmak istiyorum sosyal medya ıdnwodnwkeje
Aaa aşkoo bensin senn ben de öyle saç değişikliği falan yapmak istiyorum 😹❤️
Ne yapsak yaa ben dayanamadım kestim uzamasını bekliyorum şimdi oznsosnspsnsls
Uzar beybi kökü sende dgkgkfgs
Cevap
2Cevap
Ben sınav senesi telefon kullanmadım hat vs hiç bir seyim yoktu
Nasıl dayandin
Çok zordu ama sonradan alıştım ve cidden başarını görünce her şeye değer diyorsun mesela unided3 çok girmem yogunsam vs donduruyorum
Benim de donuk iki aydir bir bataklik çünkü Instagram vs
Tebrik ederim seni
Başarının tadını alirsan vazgecemezsin umarım sende basarirsin
İnşallah Çok teşekkür ederim, başarılarının devamını dilerimm
Evet bende kapatmıştım onun yerine KS de vakit geçir
Dimi zaten toplasan yarım saat etmiyor burda geçirdiğim süre ama insta bir bataklik gibi çekiyo seni :d
Ya da sey yap kendi hesabini kapat hem kafa dinlersin fake tarzinda ac bitane ona da arada gir hani sevdiğin sayfalari falan takip edersin arada vine falan izlersin ondada kendine sure belirle ekran süreleri adi altinda uygulamalar var hangi uygulamada kac saat getirdiğini gösteren bu şekilde kisitlama süreni ayarlarsin bak mesela üniversite 2. Sınıfım hala şahsi hesabim yok instada bir sure sonra asiri sıkıldım artik acmayi düşünmüyorum yas ilerledikce zaten sosyal medyayla baglantin kesiliyor ksde daha çok eğleniyorum burda insanlari bilgilendirip senin bilgilenmen sana çok sey katar. Ama instagram boş bir mecra sevdiğin sayfaları takip et sadece
Teşekkür ederim görüş için ama ben çok iradesiz biriyim hiç açmasam daha iyi mjkdfkgs
Rica ederim umarim hayallerine ulaşırsın 🙏🌹
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
Cok da uzaklaşma bu sefer de boğulursun ders çalışmaktan benim için cok zor bir seneydi o stres endise kazanabilir miyim korkusu muzik dinle kendini hep müziğe ver
Muzik ruhun daima gidasi❤
Benim için de öyle, konular yetişecek gibi ama yine de korkuyor insan :) denerim teşekkür ederim 🙏
Allah yardımcın olsun hoscakal ❤🙏
Amin canım kendine iyi bak😘
Sağol bal sende ❤
Sen kendine güven eskisi gibi bakmayacaksın zaten ama kendini tamamen de kapatma
Ders çalışman gerektiğinin bilincinde sen eskisi gibi sosyal medyaya bakmayacaksın zaten ama kendini de tamamen kapatma canını sıkma
Teşekkür ederim iki ay olacak dondurali hesaplarımı faydası olur inşallah
ben varım
İnşallah bu sene kazanıcaz dostum
Teşekkür ederim canım inşallah ❤️🥰
Hepsini kapatıp buraya mı geldin asdlkfjklf
Evet jrsfbiregxöyşugwe ama burayı çok kullanmıyom sen komiksin diye burdayim jnfmgbiyşgşeşa
asdjkfllsdflkfj bende çok kullanmıyorum sen mizahşörsün diye buradayım aldskjfjklfds savaşalım asdfjkljklf
Evet internet telefon uzak dur odaklan çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar