iOS 14,5'UN Beta sürümü yayınlanmışş. Açıkçası benim en çok ilgimi çeken yeni emojiler oldu. İşte klavyelerimize yeni katılacak bazı emojiler!
Farklı duygu durumlarını anlatacak olan yeni emojilerin içerisinden sanırım en çok şu kafası karışmış gibi olanı kullancağımŞırınga emojisi de yerini aşı emojisine bırakmış. Kesinlikle doğru bir karar olmuşşFarklı çiftlere ve cinsel kimliklere özel de birçok yeni emoji aramıza katılmış, Apple bu konuda gerçekten çok hassasVe gelelim benim favorilerime, yeni sürümde yepyeni iki kalp geliyorrİlişki durumumu göz önünde bulundurursak sanırım benim favori emojim bandajlı kalp olacak! Siz bu emojilerden en çok hangisini kullancaksınız?
İOS 14,5 beta sürümünde yepyeni birçok emoji görüldü. Bu emojilerden en çok hangisini kullanacaksınız?
Emojileri çok sevdim. Apple’ın bu konuda duyarlı olması çok hoş. Her insanın atanan cinsiyeti ile hissettiği aynı olmak zorunda değildir. Saygı duyulması gerekir. Hepsini sevdim ben🤩
İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı.
Apple gerçekten çok hassas. İşte insanlar hakkında değişik veriler toplarlarken bu talepleri değerlendiriyorlar. Facebook, İnstagram ve niceleri bunun için var.
birçok müstehcen mi desem uygunsuz mu desem bilemedim neyse siz anladınız bu tür şeylerin kaldırılması iyi olmuş ama uzun saçlı sakallı erkeklerin normal sakallıya geçmesini bilemedim sizce doğru mu bu?