198 TL yükledim DOT aldım 195e kadar düştü geri satmayida beceremiyom sabaha kadar kalsa erirmi bı ara 201olmustu öğrendikten sonra biraz para yatırıp kazanmaya caliscam bu işten para kazanılır mı sizce
Binance kullanım videolarını izleyerek başlasaydın keşke. Çünkü en detaylı borsadır binance. Ve evet bu işten hayatını sürdüren insanlar var. Bazen kripto paralarda hızlı yükselişler oluyor, pump diyoruz buna. Pumplanmış bir coin 2 3 gün boyunca güzel dalgalanmalar çiziyor grafikte. Yani sürekli al sat fırsatı oluşturuyor. Bu sayede sermayesini 2 3 kata katlıyor insanlar.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki dostum biraz fazla yaptircam hesaba sence guvenilirmi bu paramız boşa gitmez dimi
Borsayı, kripto paraların mantığını, sistemi çözmeden asla çok parayla girme. Gireceğin para maks 500 lira olsun konuya hakim olana kadar. Ve borsalar güvenilir tabiki. Paranı rahatlıkla geri çekersin. Vadeli işlemlere bulaşma yeter.
Beklemeyi bilirsen kaybetmezsin panik satışı yaparsan elindekini de kaybedersin şu an alım yapmanın hiç sırası değil düşüşü beklemek lazım zirvede zaten bütün coinler zirvenin de zirvesini gördü yeni başlayanlar fırladı gitti diye parasını basanlar yakında ağlaya ağlaya zararına bozduracaklar insanlar istiyor ki bi anda fırlasın gitsin param 10 a katlansın ama öyle bir dünya yok yıllardır bekleyenler var güzel kar etmek için
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Bu işten para kazanılır ama kaybedilir de. Uzun vade beklemeyi bilmek gerekir. Yoksa zarar ettirir. Çok para kaybetmemek için işin mantığını ve kullanımını öğren önce