Gizli Üye(36-45)+1 yıl◼Ani değişimle ciddi bir kar elde ettin diyelim. O sırada sistem elde ettiğin parayı çekmene müsaade ediyor mu?
◼PANDEMİ gibi bi gün de bir bakmışsın altyapılar çökmüş...
Ülkede ELEKTRİK veya İNTERNET yok...
Ki bunun basit bir deneyini ABD, Pakistan, İran ve bir kaç ülkede denediler...
Aylarca sorun giderilemiyor...
KRİPTO PARANA NASIL ULAŞACAKSIN?
Kaldı ki aylar sonra çalışmalar bitti, sisteme girdin bir bakmışsın "BABA PARA YOK!"🤣
Aynı riski sanal ortamdaki tüm yatırımlar için söylüyorum...03 Yorumla
Soran+1 yılNormal bankacılık sisteminin bundan farkı ne? Ayrıca tüm dünyada elektrik ve İnternet hittiğinde tek sorunun bu olmaz :) takılma öyle şeylere bahsettiklerin imkansıza yakın. Bir kripto para cizdanı bankadan daha güçlü. Borsalardan bahsetmiyorum, kişisel cüzdanım
Cevap sahibi+1 yılZaten kim derdi ki bir gün Covid-19 ile hayat durma noktasına gelecek.
Neyse boş şey şans😋
Soran+1 yılKriz beklentileri en az 2 yıldır var zaten, pandemi bahanesi oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBence çok iyi yaptın.
Hatta sitede olman sitenin kalitesini artyırıyor bence her kimsen :)
Görüşlerin hepsini de okudum, takdir ediyorum.00 Yorumla
+1 yılGörüş yazabilmek için birkaç yıl sonra tekrar üye oldum umarım cevaplarsın
Merak ettiğim teknik analiz için temel eğitim aldın mı yoksa piyasada bulunarak mı tecrübe kazandın eğer aldıysan eğitim nereden aldığını söyleyebilir misin?
Altcoin sepetinde neler var yt olarak dusunmezsek
Son olarak xlm ont dash ve polka kralım hakkında ne düşünüyorsun?07 Yorumla
Soran+1 yıl2015 yılından beri bu işlerin içinde olduğumdan düşe kalka öğrendim. Altcoin olarak hacimsiz coin tutmuyorum, fırsat varsa girip kar alıp çıkıyorum. Uzun tuttuğum 3 4 tane altcoin var. XLM severim, dot severim, DASH grafiği güzel ama btc izin vermiyor
- +1 yıl
Fikirlerini paylaştığın herhangi bir platform var mı investing forumları olur yahut tradingview gibi
Kaybetmemize üzülüyorsan yardımcı olursun gibi :D
Soran+1 yılAçıkçası yaptığım analizleri bir yerde paylaşmıyorum, soran olunca ben böyle düşünüyorum diyerek analizlerimi paylaşıyorum. Geçen haftalarda #btc 57k olduğunda teknik bunu desteklemiyor, hedefe ulaştı artık çıkın dedim. Ben çıktım nakite geçtim. Bazı arkadaşlar fomo hareket edip çıkmadı ve Terste kaldılar. Dün yine yaptığım Bi analizde ne kadar belirsizlik olsa da bir şart sağlandığında #btc de düşüş bekliyorum ve doğal olarak alt coinler daha ciddi düşer. O zaman toplarım. Şimdilik o şartın gerçekleşmesini bekliyorum, dönerse iptal der 2. Plana geçerim.
- +1 yıl
Peki seni takip edebileceğimiz bir platform yoksa bari analiz konusunda yeterli seviyeye ulaşabilmemiz için tavsiyen var mı?
Soran+1 yılBen bilgisayar mühendisiyim, o yüzden bu işlere erken girmiştim. Düşe kalka ilerledim. Kaybetmeden öğrenilmiyor.
- +1 yıl
Peki o hâlde teşekkür ettim
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu işlerde yeniyim ve mümkün olduğunca bilinçli hareket ediyorum. Şu an kendimi rölantiye aldım öyle bekliyorum. İnternette kripto işine başlayan bir sürü yeni insan görüyorum ve gerçekten bazıları gözü kapalı giriyor bu işe ne düşüyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru yapıyorsun. Son 10 gündür vur kaç dışında işlem açmıyorum. Belirsizlik varken en doğrusu bu. Belirsizlik şu an biraz daha iyi ama tam geçti diyemem. Keşke 39 bine tekrar düşse de Bi rahatlasak. O zaman her yer alev alev olacak 😂
Hmmm
Şimdi ben bu akşam bel protokolü 2.30 dan satıp
0.40dan xlm aldım
Sence iyi mi yaptım 😄09 Yorumla
Soran+1 yıl$XLM severim, $BTC ve küresel piyasalar toparlarsa hak ettiği yerin burası olmadığını düşünüyorum. 🔥
Soran+1 yılTrade cüzdanımda Nakit, yatırım cüzdanımda btc, eth, xrp, ve bir kaç coin daha var
Soran+1 yılSince 2015
Soran+1 yılEn iyisi TP, unutmamak gerekiyor
Soran+1 yılGayet iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok da kârım oldu halende devam ediyorum uygulama ise binance kullanıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel 👍
+1 yılHepinizin bir gün batacak olması söz konusu dimi? :D
11 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün :)
Bana musk ın onceden girdeği parayı söyleli bir güjde %600 kar yapayım😂😂
010 Yorumla
Soran+1 yılElonu salla, şu an alım yapmadığı sürece oynatamıyor piyasayı
Soran+1 yılHisse senetleri de şu an çok riskli. şu an tahvil belirsizliği var.
Soran+1 yılEn az 2 yıl veriyorum. Bu kadar bol para varken piyasada öyle kolay değil. Yıldız pazar hisselerine bak. Bankalar çok ucuz ve teşvik paketi onaylanır tahviller normalleşirse 🔥
Soran+1 yılWarren buffet bile söyler, hisse senetlerine teknik analiz yapılmaz. Benim bir kaç kriterim var hisse alırken. Bu kriterlere uyanları fiyatına bakmadan alır uzun vade beklerim.
Soran+1 yıl😎
- Para & Ekonomi konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar nakit gerekiyor girmek için toplam kazancın ne kadar oldu?
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar varsa ne kadar istersen o kadar girebilirsin. Ben sadece son 2 ayda 10x yaptım, geçmişi saymıyorum eski kriptoculardanım yeni değilim 😂
- +1 yıl
Anlasam deneyebilirdim ama hiç bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim
Hayırdır satoshi nakamoto musun sen, coin mi satcan bize hıı söyle hıı
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok bilmeyen para kaybeden var yardımcı oluyum dedim :(
Soran+1 yılTepeden alırsan kaybedersin. Uygun yerden vakitlice almak lazım. Eğer iyi coin alırsan hodl mantıklı yani uzun süre tut ama shit coin denilen saçma sapan coinlerden alırsan uzun tutmak iyi değil
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1000 tl ile girmeyi düşünüyorum şu dönemde önerebileceğin coin hangisi ve hangi stratejiyi izlemeliyim?
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.binance.com/tr/register?ref=VBH85Z0T
Binance üzerinden hesap açarsan 5$ veriyor
+1 yılbu aralar çok fazla ilginin olduğunu görüyorum sanırım yavaş yavaş satıp izlemeye çekilme vakti gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılOo daha izlemeye geçmedin mi :) btc 56 k olduğunda çekildim izlemeye başladım :)
Sence 1000$ lik dogecoin alinir mi?
115 Yorumla- +1 yıl
Asla saçmalama
- +1 yıl
@Sdfhkgdjfk Neden?
Soran+1 yılHayır tabiki saçmalama. 1 dolarlık bile doge almıyorum.
- +1 yıl
Dogecoin balondu patladı. Bi ara çok boş yere ünlü oldu sosyal medyada sonra bi düştü haftalardır aynı seviyede seyrediyor bitcoin gibi değil bu
Soran+1 yılDoge coin troll bir coin, geliştiricileri bile çoktan bıraktı. Elon musk manipülasyon için kullandı o kadar, artık etki etmiyor
- +1 yıl
Bana sorucak olursan bitcoin her türlü devam. Uzun vadede zarar edeceğini sanmıyorum kısa vadede de eğer çok dikkatli takip edersen 1 saatte bile paranı katlayabilirsin
- +1 yıl
@Sdfhkgdjfk Her saat basi onu izleyemem, isim var.
Soran+1 yılİzlemen gerekmiyor, doğru coini al unut
- +1 yıl
O zaman bitcoin al uzun vadede kalsın. Çünkü örnek veriyorum artık benim supplement aldığım siteler bile bitcoin ile ödeme alımına başladı
- +1 yıl
@Sdfhkgdjfk Digerlerinden bal yapan yok mu?
- +1 yıl
Şu an diğer para birimleri fanteziye kaçar bence senin için
Soran+1 yılÖzelden soruyorum nasıl yatırım yapmak istediğini, ona göre tavsiyede bulunabilirim
Cardano reis yüzümüzü güldürürse iyi olacak.
06 Yorumla
Soran+1 yıl$ADA 'yı severim ama tepeden aldıysan hodl🔥
- +1 yıl
Yüzün 2-3 sene sonra çok gülecek
Soran+1 yılAda iyi, üzmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bunda kazancın ne
11 Yorumla
Soran+1 yılBi kazancım yok, Bi kaybım da yok. Zaman geçsin diye bildiklerimi anlatıyorum sadece. İnsanlar çok kaybediyor üzülüyorum
ripel mahkemesi ne oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılErtelendi, ripple sec'ten güçlü. 0.30 0.35 bandına düşerse ekleme yapcam
Soran+1 yılListemde değil
Soran+1 yılŞimdi yatırım tavsiyesi sananlar olabilir o yüzden paylaşmak istemiyorum alt coinleri
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBnb aşkım hadi cevapla
013 Yorumla
Soran+1 yılBnb 130dan longladım 330dan shortladım o yüzden çok severim, çok kazandırdı gjskfkakf
Cevap sahibi+1 yılÖzelden tanışalım mı
Cevap sahibi+1 yılHadi ama bekliyorum
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yıl
Arkadaş olalım Seninle bir şey konuşacam
Soran+1 yılSor burdan
Cevap sahibi+1 yılHadi ama şarjım bitcek
Cevap sahibi+1 yılYemem seni korkma ya
Soran+1 yılYazmıycam çabalama, soracaksan burdan sor
Cevap sahibi+1 yılNeden ya inat etme lütfen sana faydalı bir şey de diyecem
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç ne mezunusun aşka yelken açalım mı?
Soran+1 yılhadi ordan
Cevap sahibi+1 yılNiye kriptocuyuz ikimizde hadi gel Arkadaş olalım bari
Kripto para nedir ne yapılması gerekiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılKüresel anlamda kabul görmeye başlamış dijital paralardır. Bitcoin dijital altın, diğer iyi projeler dijital emtiadır. İçlerinde çöp olanlarda var dikkat etmek lazım :) nasıl başlarım dersen anlatırım uzun uzun
Soran+1 yılVar tabi ama bilmeden girmemek lazım
+1 yılHangi para yükselecek ne almamızı öneriyon
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an Nakit iyi, ortam puslu kaybetmemek kazanmaktan önemli
- +1 yıl
Noluyo kurtlar vadisinemi düştük 😂
Soran+1 yılÖyle ama ortam, belirsizlik var tahviller yüzünden
- +1 yıl
Millet elon muskın yorumundan sonra dogeye yüklendi fiyatları bi aşagıya çekince adam 1 haftada bilmem ne kadar kâr yaptım dedi yani 406 bin tl den bitcoin alanlar 2 gün sonra 330 bin tl den bozdurunca hüsrana ugradı işi bilmeyen insan çok
+1 yılDogecoin>all
04 Yorumla
Soran+1 yılShit coin
- +1 yıl
Ironiydi ama neyse
Soran+1 yılSjakfkak
neyi merak edelim ki
027 Yorumla
Soran+1 yıl10 katlamak demek
Soran+1 yılNeden sakat
Soran+1 yılKaldıraçlı kullanmayı bilirsen nimettir.
Soran+1 yılBinance. Hiç bilmiyorsan bulaşma liq olursun
Soran+1 yılİyi para, yeter. Günlük 10k kazanmak varken neden 1k kazanasın ki gjskfksk
Soran+1 yılSpot piyasada ne kadar zamandır işlem yapıyorsun ne kadar hacim de işlem yapıyorsun ne kadar zararı göze alarak işlem yapıyorsun
- +1 yıl
3 aya yanaştı.
Aylık şu an işlem hacmi 5000₺ param var içerde 18 milyon ₺
kayıp göze almıyorum. Allah'a şükür hiç eksiye gitmiyorum desem yeri.
Paribuda işlem yapıyorum. Bilgisayarda.
Telefonumda Binance mum grafik foreks ekranı var. Kırmızı ise hemen satıyorum.
yeşil ise destektir devammmm
Soran+1 yılÇok yanlış iletiyorsun, boğa döneminde olduğumuz için şansın yaver gitmiş gjskdkskf
Soran+1 yılOlursun olursun :) 3 aydan fazladır boğa dönemi var zaten, ne alsan kazandırdı. İşlem stratejin yanlış söyleyim, küçük kazanır büyük kaybedersin
Soran+1 yılBen trade işlemlerimde bir coini en fazla 1 gün elimde tutuyorum çok nadir 2 güne gider. Uygun yerden açarım 10x kaldıraç coin %5 yaptığında %50 alır çıkarım. Bi coin %10 yaparsa %100 kar alırım ki 2x yapmış oldum zaten. Geçen 2 hafta hariç günlük %10 yapmayan coin var mıydı? Yoktu. Tek işlemde %100 kar.
Soran+1 yılNerde durdurman gerektiğini nerde girmen gerektiğini bilmen lazım. Marjine bulaşma bujhar olursun
O nasıl olacak
01 Yorumla- +1 yıl
Bu linke tıkla Binance üzerinden hesap aç 5$ kazan
+1 yılKripto para ne 🤔
00 Yorumla
+1 yılYazsana bir 😊😂
02 Yorumla- +1 yıl
Binance de hesap açarsan 5 $ veriyor bu link üzerinden hesap aç
Soran+1 yıl@68-Ayyıldız hesap açarsan değil hesap açıp 50dolar itibari para yatırırsan
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar