Mobil oyun oynarken size mikrofon hiç sorun yaşatıyor mu? Mesela aileniz kiminle konuşuyorsun dedin mi size hiç?

Pubg mobile oynuyorum, normalde asla mikrofon açmayan biriydim başta çok korktum ailem kiminle konuştuğumu sorarlarsa diye. Nerdeyse 1 yıl oldu pubg ye başlayalı son 2-3 aydır mikrofon açmaya başladım. Arada lobideki takım ve oyun arkadaşlarımla sohbet etmek için, oyuna girerken falan mikrofon açıp konuşuyorum. Annem birkaç kere beni konuşurken duydu ilk duyunca mesaj attı kiminle konuşuyon dedi bende ablamla konuşuyorum diye yalan söyledim. Bir-kac kere daha sordu pubgde arkadaşlarımla oynuyorum dedim. Şimdi yine takılıp oynadığım bir çocuk var benden bir yaş küçük, bana nerdeyse abla diyor çoğu zaman. Şimdi bir erkekle konuştuğum için durum yanlış anlaşılır diye de korkuyorum, kuzenimle oynuyorum ablamla konuşuyorum falan diyorum anneme. Pubg oynadığımı biliyorlarda işte oyun arkadaşlarımla konuşurken durumu öğrenip farklı ve yanlış anlamalarından korkuyorum. Sizin başınıza geldi mi bu hiç?
Mobil oyun oynarken size mikrofon hiç sorun yaşatıyor mu? Mesela aileniz kiminle konuşuyorsun dedin mi size hiç?