Gamer Oyun oynarken mikrofonu açar mısınız? StrawberryKiller Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken mikrofonu genelde açık mı tutarsınız kapalı mı? Oyun oynarken mikrofonu açar mısınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet açıyorum tabi ki 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Genel olarak açık tutarım ama bu duruma göre değişir. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Sadece arkadaşıma mic açıyorum kimseye açmıyorum 0 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oyun oynarken genellikle mikrofon açmam. Fakat çok kafa dengi ve oyunu bilen insanlara denk gelirsem belki o zaman açabilirim. Tamamen kişilere bağlı. 1 0 Yorumla
TRCouGaR4296 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ortam müsait ise açarım, degilse mikrofonu kapalı tutarım. :) 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Genelde kapalı, çok boş insan denk geliyo 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Yok Kapalı Sadece Yazarak iletişime geçerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet açıyorum tabi ki
Genel olarak açık tutarım ama bu duruma göre değişir.
Sadece arkadaşıma mic açıyorum kimseye açmıyorum
Oyun oynarken genellikle mikrofon açmam. Fakat çok kafa dengi ve oyunu bilen insanlara denk gelirsem belki o zaman açabilirim. Tamamen kişilere bağlı.
Ortam müsait ise açarım, degilse mikrofonu kapalı tutarım. :)
Genelde kapalı, çok boş insan denk geliyo
Yok Kapalı Sadece Yazarak iletişime geçerim
Evett
Oynamam