Güncellemeler
+1 yıl
Müşteri hizmetlerini aradım telesekreter “Şu an sistemlerimizde bulunan iyileştirme çalışmaları nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz” diye bir şey söyledi o zaman sorun benden kaynaklı değil?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lan 1-2-3-4 dediğimiz modemin arkadasında bulunan bilgisayar ile olan bağlantı kablosudur. Yani kablolu bağladığınız cihaz yoksa yanmaz.
Modeme hiç dikkat etmemiştim belki de önceden de yanmıyordu hiç 🤦🏼♀️ pekala internet olmamasının sebebi nedir
https://downdetector.web.tr/ bu siteden arıza olup olmadığını kontrol edin, sadece sizde var ise müşteri hizmetleriyle iletişim kurup sorunu bildirin
Teşekkürler
bu aralar ülke geneli böyle problemler var maalesef İstanbul'da mısın
Hayır Eskişehir
Lan ışıkların yanması için kablo bağlantısı olması lazım ama onların yanmaması interneti etkilemez.
Yani şu an laptopun wifi ye bağlanmamasının telefonunu bağlanınca google ye girdiğinde özel bağlantıya atması neyden kaynaklanıyor
Zaten kablolu modem kablolara baktım sorun yok
Wifi ışığı yanıyor mu?
Dsl sabit yanıyor, internet yanıp sönüyor, wlan da aynı şekilde yanıp sönüyor, diğerleri zaten yanmıyor
Kabloludan kastım DSL kablosu var sadece yani 😂
O dediğin durumda internete bağlanırsın.
Wifi ya telefondan vs. bağlanabiliyor musun?
Ama bağlanmıyor işte sebebini anlayamadım
Wifiye telefondan bağlanabiliyorum bilgisayar bağlanmıyor ama telefonda zaten bağlansa da internet yok
O zman müşteri hizmetlerini ara.
Teşekkürler
Hangi internet firması?
Süperonline aradım telesekreter Şu an sistemlerimizde bulunan iyileştirme çalışmaları nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz dedi. Dolayısıyla sorun benden kaynaklanmıyor değil mi
Müşteri hizmetleri bakımda olduğu içindir o, sen en iyisi modeme reset at gelecekse o şekilde gelir.
Kesin gelir ama demi reset atınca başka bir sorundan kaynaklanmıyordur. Çünkü netten baktığım ve anladığım kadarıyla internet ışığının sabit yanması gerekiyor galiba
Yani sistemsel bir arıza yoksa tek çözüm o.
Anladım teşekkürler
Onların tamamının yanmasına gerek yok. 1 ethernet ve 1 bilgisayarsa sadece 1 tanesi bilgisayar açıkken yanacaktır
Hiçbiri yanmıyor sorun orda zaten laptopta wifi ye bağlanmıyor
Modemi kapatıp açar mısınız (Kabloyu Çekin 30 saniye bekleyin tekrar takın)
Denedim sadece resetlemediğim kaldı reset atayım mı?
Kabloları çıkar geri tak modemi kapa aç
Denendi fayda yok
power, internet, wlan, dsl bunların lan'sız yanması gerek bunlar biri yanmiyorsa internet kesilmiştir.
Hepsi yanıyor hatta internet ve wlan yanıp sönüyor
Lan için bilgisayarın açık olması gerek o bilgisayar açık olan bilgisayara internet bağlandigini gösterir
Sensin lan :d
Ha ha ha çok komiksiniz burda soru paylaşanda kabahat
sende :d loss ışığı var mı?
Loss?