Pqueen hayranlığım... lütfen yardım edin?

arkadaşlar merhaba, direkt konuya girmek istiyorum.. Twitch yayıncısı güzel mi güzel Pelin Pqueen’e takıntılı oldum sanırım.. yayınlarını izliyorum, yayın bitiyor hoop youtube’dan yayın kesitlerini izliyorum. hepsini ezbere biliyorum. hele o kahkahası beni benden alıyor. zil sesimi pelin’in kahkaha sesi yaptım. geceleri alarm kurup pelin’in kahkaha sesi ile uyanıyorum daha sonra hemen instagram hesabına girip günlük stalkumu yapıyorum.. sevgilisi batuhan’ı çok kıskanıyorum ama onu da çok seviyorum, onu da sürekli stalkuyorum.. youtubeda pelin’e kötü bir şey yazan gördüğümde deliriyorum hemen cevap yazıp, kavga ediyorum yani ağızlarıma sçıyorum haterların. arkadaşlarımla tek muhabbetim pelin’in yayınları oldu artık... hem pelini hem de pelin’in fan hesaplarına bakıyorum sürekli... çok eskiden pelin’e fan hesabım bile vardı, abim görüp çok dalga geçtiği için ağlaya ağlaya fan hesabımı kapatmıştım.. amaaan neyse ben bu kadına takıntılıyım anlayın işte, her yerden bildirimleri açık, hikaye attığında anında bakıyorum ve kalbim deli gibi çarpıyor... YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM, rüyalarımda pelin ile buluşuyorum sürekli, ne yaptığımızı anlatmiyim ayıp olr🤫🤫
Pqueen hayranlığım... lütfen yardım edin?