Tam hayalimdeki kız ya. Aşık oldum. Ama erkek gibi konuşuyor. Bu da çok itici

İtici mi? Pardon ne bekliyorsun? Herkes gibi yapmacık olmasını, ağzını yayarak konuşmasını mı?
Herkesin karakteri farklıdır -bazılarının yoktur- o da böyle bir insan. Şahsen pqueeni severek izliyorum harika bir kanal. Düşüncenin aksine itici değil doğal olduğunu düşünüyorum
Merhaba Pelin eğer bu yazıyı görürsen beni çok mutlu edersin. Ben senin hem izleyiciyim hem takipçinim seni çok seviyorum. Ben ailemle kavga ettiğimde direkt seni seyrediyorum sen o kadar iyi geliyorsun ki sen benim için başkasın ve çok özelsin seni çok seviyorum. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız seni çok ama çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni. Kurt bakışlım ruh eşim dünyam . Seni çok düşünen ve çok seven hayranın ve de çok güzelsin ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Cevap
31Cevap
Benim ruh eşim olabilir kendisi. Çok severim bacımı. Kafanızda oluşturduğunuz kalıpları yıkın asıl siz, istediği gibi güler de konuşur da. Samimî sonuçta.
Samimi olmayıp mıy mıy mıy konuşanları görünce asıl kusmak istiyorum.
çok güzel çok sempatik
hiç sahip olmadığım ablam gibi
konuşmanın bile cinsiyetciliğini yapıyosunuz hala ya slaak slaak konuşma her kadın feminen olmak zorunda değil
evet mallar ya bana da erkek gibi konuşuyorsun diyorlar birgün ters günüme gelcek onu istiyorlar
@kanalDünyası sakin ol champ kafana takma
14. dk dan itibaren izlesene senin soru denk gelmiş pquene hadi yine iyisin :D
Bence itici değil bütün kızlar feminen olmak zorunda değil. İstedikleri gibi olabilirler sesi kalın olduğu için sana öyle geliyor olabilir. Üstelik aşırı tatlı bi kadın bayılarak izliyorum şahsen.
O itici falanda değil hep o bi kraliçe ve onun sevgilisi var.
evet
şu karının reklamını yapacak dıye gelmeyın artık yeter
Aman aman güzel değil ama çok eğlenceli ve samimi bence
Kadının mizah seviyesi yüksek ben itici bulmuyorum şu an yayınındayım hatta
Erkek gibi tabiri ne demek ya davranışa da mı cinsiyet koydunuz
bence hiç öyle bir kız değil çok güzel erkek gibi de konuşmuyor
sana öyle gelebilir ama saygı duymalısın
{\_/}
( •. •)
> Saygı
@anonimimhaberinize ama bir kadını bir erkek benzi temelsiz ayıp bir şey ve ilk önce terbiye öğrenmeli yazan kişi
konuşmanın erkeği kızı olmaz apt*l her kadın feminen olmak zorunda değil. haddini bil
ortalama güzellikte dostum. ahım şahım bişey değil yani
Kendisini İzleyip Gülüyor Kendisini İzleyip Gülene Ne Denir? MAL Denir Arkadaşlar MAAAAAL Küfür Olarak Değil Cidden Diyorum Kendisini İzleyip Gülene MALLLLL Denir.
ekşi sözlükte pelin y*rakoğlu diye bi entry vardı banlamışlar adamı.
NEYSE DAVA MAVA YERİZ SÖZÜMÜ GERİ ALIYORUM
"Gel Hadi Gel": Gel Hadi Gel Hadi Gel Benim Olanı Bana Ver Uçurumdan al kurtar beni Gel Hadi Gel Hadi Gel Benim Ola...
ARKADAŞLAR KAPIYI BİRİ ÇALIYOR NE YAPMAM LAZIM?
BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI BIRIRI
hepinize merhaba arkadaşlar bana sözmeyi unutmayın
PAYDAY 2 OYNAYAN DM 🎭
MERHABA GÜNLÜK
vpn kapalıymışşş lan DAVA ETMEYİN
HINIINININININI HIINININININI HINNINI HINNINI HINIINININININI HIINININININI HINNINI HINNINI HINIINININININI HIINININININI HINNINI HINNINI HINIINININININI HIINININININI HINNINI HINNINI HINIINININININI HIINININININI HINNINI HINNINI HINIINININININI HIINININININI HINNINI HINNINI
DAVA ETMEZSEN SUBUN OLURUM BANA 5 DK VER
çok güzel , ayrıca iyi kalplide, tabi daha görmedimiz çok güzel özellikleri vardır diye düşünüyorum
kardeşim seni üzmek istemem ama onun zaten bir sevgilisi var...
bende çok seviyorum, hayranıyım diyebilirim , zevkle izliyorum <3
Trollendiniz gülümseyin pelin sizi gördü
:D
öncelikle , sen pqueene qurban ol ve ikinci olarak çok tuamtlı konuşuyor uwu
pqueen'e laf edenler korksun pelinyon örgütün olarak seni koruyoruz pelin kraliçemiz.
bencede aba erkek gibi konuşması sana niye itici geliyor acaba gayet iyi bir insan
boş yapma herkez istedigi dil istedigi şekilde konuşur
Size göre küfür eden veya sesli bir şekilde gülen birisi erkek gibi konuşuyor veya iticiyse bence bu sizin sorununuz
Bence çok güzel bir kadın ama kendisiyle hep çok çirkinim diye dalga geçiyo
Abone Olmayın Ona Tek Beni Okusun Chatte
onu bunu bilmem ama mizahı çok iyi
azönce peline sövmüşüm görüşü silemiyorum :D Alınmayın Kız Kusura Bakmayııın
azönce peline sövmüşüm görüşü silemiyorum :D Alınmayın Kız
Bence güzel ve tatlı ama arada değişik hareketler yapıyor.
Ciddiyetsiz , Şımarık , itici.
Bu karıyı ilk keşfettiğimde bahar candan daha samimi gelmişti
@naznaz98
SAKIN YAPMA KOCA BURUNLU BİR GÜLEN İNSAN DİCEM İNSANDA DEĞİL
Kendisi çok tatlı bir insan ve hergün benim gibi 10.000 insanda onu samimi bularak beğenerek izliyor
@NoNe123456 Açıklamanı anlayacak kadar beyni olduğunu düşünmüyorum, sanırım bunları yazmasının sebebi çekememezlik.
Engelli maaşı almalı.
aşık olma ona sevdüceği var onun çok tatlı ama ooo
elanur bin basar hacı
elanur kadar saçma bir yayıncı görmedim pqueen çok kaliteli ve mizahı iyi bir yayıncı
Hayır fazla şımarık zaten
kanki güzel denmez de aşşşırı tatlı ya
Olm siz yine troll mü yapıyoruz yaa fjfkjdkjdkd
Dünyanın en mükemmel insanı falan olabilir ❤
Değişik bi tipi var da kadınsı bir alımlılığı yok.
itici geliyorsa izleme knk :D
izlemeyeceği anlamına gelmiyo
Aşırı tatlı ve güzel laf edenleri hiç anlamıyorum.
aynen ya
pqueen çok samimi bi insan bence idgaf
Göz Seçkin 0
Ne..
onun sewi var yakından takip etsen bilirdin :/
hice itici deyil pqueen
hayyır hiçte bile çok çekici ve eyelenceli
Değil
hayır itici degil bb
Sesini itici buluyosan aşık değilsin sen
Hayır bana göre güzel değil
Bu mu güzel