Erdoğan özel iletişim vergisi oranını% 7,5'ten% 10'a çıkarmak için imza atarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ücretsiz internet bağlantısı sağlıyor.
Tüm bu fiyat artışlarından sonra insanlar ne yapacak?
Mansur yavaşı bilemem ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi hiç çalışmıyor devlet doğru işler yaptığı gibi çok hatalı işler de yapıyor ne yaparsa kendine yapacak gençlere değer verirse kazanır ekonomi berbat oldu zengin daha çok zengin olurken fakir daha çok fakir oluyor ateistler çoğalıyor islam ülkesinde yaşıyoruz ama nerde yaşadığımızı tam olarak çözemedik ülkemiz gerçekten çok güzel bir ülke ama 2023 yılında galiba artık değişmesi lazım bana bişey kazandırırsa devlet oy verecem ancak bişey kazandırmazsa bana veya aileme değil oy vermek düşünmicem bile hayırlısı olsun
Bizler islam ülkesinde yaşıyoruz kültürümüz Anadolu kültürü ırkımız Türk sizler nerde yaşıyorsunuz peki hepimiz kardeş değilmiyiz siz de müslümansınız bu ülkenin evladısınız
Müslüman değilim neden bu kadar kesin konuşuyorsun ki? Tarihe bakacak olursan Türkler islamdan önce başka şeylere inanıyordu islam araplardan gelmiş oldu bize. Yani bu şekilde bakma bunlara şu an ülke laik bir ülke ve resmi bir dini yok.
Bunun polemiğine girmicem ben milliyetçiyim ve Müslümanım elhamdülillah vatanımı çok seviyorum geçmişimi elbette iyi biliyorum Türkler talas savaşı ile İslamiyeti kabul etti istediği kadar laik bir ülke olsun zaten islamı ülkemizde görmedik göremiyoruz da keşke görebilsek ben inançlıyım ve Müslümanım sizinle de tartışmaya girmek istemiyorum
Mansur Yavaş ücretsiz sağlamıyor... Yine halkın cebinden çıkacak bu para... Belediye ödeyecek parasını... Ayrıca İstanbul da yıllardır var ve pek kullanılmıyor... Yani şov dışında bir işe yaramayacak.