Sevgilimi telegramda çıplak fotolarla yakaladım, doğru mu söylüyor?

Erkek arkadaşımın iş için telegram açtığını görmüştüm. Sohbete girdiğimde rahatsız edici bir şey yoktu. Kendim kullanmadığımdan arşiv vs bilmiyordum. Üzerinden 1 hafta sonra telefonundan tekrar baktım telegramı geri yüklemiş mi diye yüklememiş ama aramaya yazdıgımda telegram fotoğrafları ve belgelerinin kaydolduğu dosya buldum. Girdiğimde sadece aralık ve ocak ayına ait (kasımda sevgili olduk) +18 fotoğraflar videolar vardı. Çoğu gruba ait gibiydi ancak belgeler dosyasına girdiğimde iş için gelen fotoğrafların üstünde 2 tane cıplak kadın fotoğrafı bulunuyordu. Diğerlerini belki gruptan diye anlayabilirim ama bu iki fotoğrafın ayrı bir dosyada sohbetten gelen fotoğraflarla birlikte olmasını anlamadım. Kendisi benden önce de yüklediğini sonra sildiğini şimdi tekrar yüklediğini söylemişti. Geri yüklenince eski fotoğraflar şuanki tarihiyle geri gelir mi telefona? Yoksa bana yalan söyledi, mesajları arşivledi ve yeni gelen mesajlar mıydı? Bizim artık tekrar olurumuz yok ama ben yine de bunun cevabını bilmek istiyorum.
Sevgilimi telegramda çıplak fotolarla yakaladım, doğru mu söylüyor?