Pqueen neden sevemiyorum?

Selamlar ilk önce noktalama işaretleri olmayacağından dolayı özür dilerim. ben 2 senedir pelini şu son güzel yükselişinden sonra bir soğuma hissettim kendisine bunun sebebi sanırım çocuk eğlendirmeye başladığını düşünüyorum. Chatte bir çok küçük arkadaş var bunların çoğu instagram sayfalarından geldiğini düşünüyorum yanılıyor olabilirim ama bence böyle. chatte yapılan aşırı saçma spamlar örnek 3. videoyu aç benim canımı sıkıyor bazı şeylerin cılkı çıktığı zaman. Eskiden espirileri yerinde çok güzel yapardı aşırı eğlenirdim hala eğleniyorum ama eski tadı alamıyorum sanki insanları eğlensin de nasıl oluyorsa olsun gibi hissettiriyor ayrıca ilk zamandan beridir kötü içeriklere gülüyor ama bu son zamanlarda aşırı arttı beni ilgilendirmiyor fakat yazmak istedim içimde kalmaktansa. bir sonraki düşüncem ise tiktok ile ilgili söyledikleri şimdi yazacaklarım diğer konular için de geçerli. pelin bir şeyin kendisine yapılmamasını istiyor ve bunu chate söylüyor evet söylersin chate yapmayın diye fakat 3 senedir yayın yapmasına rağmen chatin yapma dediği şeyi yapacağını bilmemiş olması imkansızdır kendisini tiktokta olmasını istemiyor güya fakat bence istiyor bunun nedenini bilemem. ayrıca chati için söyledikleri de doğru diyemem ben bayağıdır chatteyim örnek olarak video izlerken chatte böyle olmamalı diye söylüyor ardından pelin fikrini belli ediyor ve chat bir anda 860 derece dönüyorlar hemen pelinin dediğini desteklemeye başlıyorlar bence chatte ayrı fikirlerden çok pelinin fikrinde olmak zorunda hisseden insanlar dolu tabi bunların bir çoğu küçük gayet anlayabiliyorum ama ne bileyim işte (ayrıca pelinin fikirleri yanlıştır demiyorum kesinlikle). bu arada ben yazan kişiyi öğrense eminim çok üzülür hiç tahmin etmediği kişi tarafından yazılıyor bu ama dayanamadım içimde kalmasını istemedim yazmak istedim.
Pqueen neden sevemiyorum?