Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKime sorsan param yok zor geçiniyorum der ama o kişilere bir baksan çoğunluğunun elinde ıphone🙄
Evet çok iyi bir telefon haddinden fazla pahalı kimi ihtiyaçtan, zenginlikten kimi fakirler de özentiden kendilerini zora sokup alıyor telefonu. O yüzden şaşırmıyorum.
Honor 8c kullanıyorum😏 kimseye de tavsiye etmem🤦♀️70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Samsung S8, memnunum. Defalarca düşürdüm, paramparça oldu ekranı, kamerası, arkası, arada elime cam bırakıyor ama hala takır takır çalışmaya devam ediyor. Büyük ihtimalle uzunca bir süre de kullanmaya devam ederim.
44 Yorumla- +1 yıl
Kapak fotoğrafındaki çizim size mi ait
- +1 yıl
@theblackess Evet. ^^
- +1 yıl
Çok etkileyici cidden
- +1 yıl
Seninle tanışma şansım var mı
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayfon , almayacağım markaların başında gelir.. Çünkü tekelci bir yapıya sahip. Cihazlarına gönderdiği güncellemelerle eski cihazlarını bilerek yavaşlattıklarını zaten itiraf etmişlerdi. Bir de ser de abd karşıtlığı da var tabi.
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
158
Cevap
158Cevap
+1 yılBen iPhone sevmiyorum açıkçası. Kullanabileceğimi de pek sanmıyorum. Her şeyden önce benim telefonum Androidli olmalı. iPhonenun sadece müziğini seviyorum. Onun dışında ilgimi çeken bir özelliği yok. Şu an kullandığım telefon da Mi not 10 lite oldukça güzel telefon. Bana fazla bile geliyor 😁
23 Yorumla- +1 yıl
İphone dışında kullandığınız tüm markaları iPhone dan ucuz olduğu için kullanıyor kullanmak zorunda olduğunuz için övüyorsunuz.
MALESEF GERÇEK BU. - +1 yıl
Alakası yok fiyatıyla. Şu anda kullandığım telefon iPhone dan daha iyi bana göre. Ben özellik olarak sevmiyorum iPhone'u. İsterse bedava verilsin ben yine de iPhone kullanmam. İstesem de kullanamam.
- +1 yıl
Kardeş sende heryere aynı yorumu yapiyon fanboy olduğun çok belli iPhone nin en iyi telefonu bile Samsung J7 kadar kaliteli çekmiyo bataryası da vasat nerde kalite kim daha iyi mal yapıyormuş örnek ortada gerçekler onun için atıp tutmayın artık yalan dolan devri bitti 😀
- İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılİşim gereği hem iOS işletim sistemi hemde andiroid kullanıyorum.

Don Donumuz yok giymeye ifon ile gidiyoz mıçmaya (:)
20 Yorumla huawei p30 lite çok memnunum 7 bin verecek kadar gerzek değilim bir telefona :D tabi bizde özenti bitmez onun var benım nıye olmasın der gider basar 8 -10 bin alır cebınde beş parasıda yoktur.. daha bugün arkadaşım ıphone 11 aldı 7 bın tlye asgarı ucrete çalışıyor... bu dönemde olacak şeymı
12 Yorumla- +1 yıl
Valla abi cidden şu iphone alanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum ne gerek var ya
- +1 yıl
@sierranovembers aynen öyle kardeşim
Yıllar yılı iphone kullandım, 2 yıldır alcatel kullanıyorum. Çok ta memnunum. 900 liraya aldım bir akıllı telefonun tüm yetkinliklerini yerine getiriyor. Tek farkı iphone bu telefondan 10 kat daha pahalı.
10 Yorumla
+1 yılHay sizin ayfonunuza afyonunuzaa sjsjsj
Önceki Casper idi
Şimdiki Xiaomi Tavsiye eder eder dururum jsjs22 Yorumla- +1 yıl
İphone dışında kullandığınız tüm markaları iPhone dan ucuz olduğu için kullanıyor kullanmak zorunda olduğunuz için övüyorsunuz.
Kesinlikle gerçek O DEĞİL!
İLK telefonum iPhone'du aldığım gibi İADE ettimmmmmm!!! @efendimbenim
Iphone kullanmadim hiç.
Son 3 telefonum hep Samsung'un S serisi oldu.
Bu aralar yine değiştirmeyi düşünüyorum ama bu sefer kararsızım. Belki Huawei ya da Xiaomi deneyebilirim.00 Yorumla
+1 yılXiaomi kullanıyorum ben iPhone'a o kadar para veremem
32 Yorumla- +1 yıl
Verme de zaten iphone alanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Xiaomi de pahalı 😀
Huawei p20 pro şimdiye kadar kullandığım telefondan bu kadar memnun olmamıştım,
Ayrıca phone'den nefret ederim...10 Yorumla
+1 yıl6s ama sanırım artık gördüğüm son iphone olabilir :/ çünkü bu fiyatlar nedir yani gönül ister ki son çıkanı benim olsundu 😒
10 YorumlaiPhone 11, çok memnunum Samsung’a göre bence çok iyi, yAni başka marka kullanamıyorum zaten.
20 Yorumla
+1 yılİphone 5s, artık güncelleme gelmiyor, hatırası var kullanmaya devam ediyorum ama miadı dolmak üzere artık :D
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. 4 yıldır Samsung Galaxy On 7 kullanıyorum. Hafıza sorunu hariç memnunum. Yakında belki yenisini almayı düşünüyorum.
00 Yorumla4 yıldır iphone 7 plus kullanıyorum. Daha bir kere ne resetledim ne de başka bir şey. İphone farkı budur işte.
00 Yorumla
+1 yıliPhone kullanıyorum çok da memnunum.
Ama ben telefonumu aldığımda fiyatlar bu kadar yüksek değildi.00 Yorumla
+1 yılgeneral mobile kullanıyorum ama iphone alıcam bundan sonra aslında bir ara galaxy note10 plus düşündüm ama iphone daha iyi onda karar verdim
00 Yorumla
+1 yıliphone almayı çok istesem de param ancak uzay mekiğine yetti, oysa iphone alabilseydim onu uzay istasyonu olarak kullanabilirdim.
00 Yorumla
+1 yılTuşlu alcatel kullanıyorum ben 3 senedir. Şaka gibi ama gerçek 😂
10 Yorumla
+1 yılOffffffffffff Iphone 6 Plus 😑 ölüyo telefon babamda sınavlarım bitmeden almıyor
14 Yorumla- +1 yıl
@Rawad_dem 4 senedir kullanıyorum da 2014 model zaten kötülüğü kamerası miyop ve alanı yok
- +1 yıl
@Rawad_dem amiin
Xsami redmi9.. dolar düşükken kimse bakmıyordu şimdi herkeste var..
10 YorumlaBen çok saçma buluyorum bu telefonlara aşırı para vermesini Benimki Samsung j6 Plus yetiyor da artıyor bile
12 Yorumla- +1 yıl
Valla abi öyle valla bazıları yemiyo içmiyo iphone alıyor hava atmak için
ıphone gereksız pahalı..
androıdler candır
ozellıkle xıaomı13 Yorumla- +1 yıl
@efendimbenim iphone demek gösteriş demek millet yemiyo içmiyor telefon alıyor benim aylık 9 bin tl arası maaşım var ama kullandığım telefon samsung a2core daha pahalisina gerek yok iphone zaten sarji çabuk bitiyo bi de koçum benim biz senin gibi baba parası yemiyoz ben aile geçindiriyom sende aile geçindir bakalım iphone alabilecenmi
- +1 yıl
Telefona fazla para verenlerin özellikle iphone alanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum
Merhaba,
Samsung galaxy A8 kullanıyorum ve memnunum.11 Yorumla- +1 yıl
MALESEF GERÇEK BU.
Samsung var 13 yıldır da kullanıyorum samsung marka
10 Yorumladokunmatik telefona Samsung ile giris yaptim, bir daha da baska marka kullanmadim. niyetim de yok.
10 Yorumla
+1 yılGönül isterdi ki Vestel Venüs alam ülkeme destek olam ama maalesef benim de İPhone 7
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılAbartıldığı kadar güzel bir telefon değil, iş telefonu Iphone. Kendi telefonum samsung...
10 Yorumla
+1 yılSamsung Gaalxy A71.Çok şükür gayet memnunum telefonumdan.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Çok pahalı tel hayatım da hiç olmayacak iPhone 12 plusum.
00 Yorumla
+1 yılSamsung ama hic memnun degilim. en iyi kamera ve hafiza iphone da
00 Yorumla
+1 yılİphone kullandıktan sonra başka marka kullanmaz oldum
00 YorumlaSamsung note10 plus alayim diyorum ama 7-8 bin TL
Muna goyum...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHuawei kullanıyorum 3 yıldır ve çok memnunum, hala hızlı, kamerası güzel, kasıyor, problem çıkarmadı. Benim için gayet iyi ve konforlu bir telefon markası
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki zengin çok dünyada. Benimki Samsung biraz eski modeli.
00 Yorumla
Xiaomi note7 küçük bütçe ile harika iş çıkarıyor.. 👑00 Yorumla
+1 yılİphone XR , ilk çıktığında almıştım. Martta usaya dönünce 12pro max alıcam
00 YorumlaIphone senelerdir farklı modellerini kullandım alışkanlık oldu artık kullanımı çok rahat
00 Yorumla
+1 yılHal hazırda sorudaki markanın 11 modelini kullanıyorum gayet memnunum.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 659 cevap paylaştı. Önce huawei kullanıyordum sonradan iphone geçtim gayet memnunum. Kamerası, kasmayışı çok hoşuma gidiyor
00 YorumlaIphone dan şaşmayın :) android pişmanlıktır iphone kullanmayan biri bunu anlayamaz
08 Yorumla- +1 yıl
Android kullanmasını bilmeyen de iphone kullanır.
- +1 yıl
Koçum benim biz senin gibi baba parası yemiyoz sen asgari ücret le bi çalış üstüne de ev gecindirmeye uğraş bakalım iphone alabilecen mi şahsen ben param olsa bile yine iphone kullanmam niye hava atıp gösteriş yapayim
- +1 yıl
Işte biz senin gibi baba parası yemiyoz ondan almiyoz
- +1 yıl
Işiniz gücünüz babanizdan para kopartip iphone almak babanız olmasa samsunga falan muhtaç olacaksiniz
- +1 yıl
Tipinden belli, ve ayrıca iphone kullananların %90 ı baba parasıyla aliyo
Kalite tesaduf degildir bu en cok iphone yakisan bir tabir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. huawei p40 lite :D :D kapıstırmak istiyen varsa hodri meydan her konuda
00 Yorumla
+1 yılSamsung çuyum ben , bir kere denedim iphone 'u sevmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Bende sevmedim çok dandik çabuk ölüyo enerjisi ses kalitesi az şebeke çekimi berbat 😀
+1 yılİphone dışındaki tüm markalar çöp lütfen kıyası iPhone dışındaki. Cihazlar arasında yapınız.
07 Yorumla- +1 yıl
Asıl İphone çok şebeke de vasat batarya da zaten hepten vasat bir tek Sony kamerasın da kurtariyo Sony o kamerayı vermesin yüzüne bakmazlar iphonenin😀
- +1 yıl
Bedava versen almam kanka kullandım gördüm vasat olduğunu öyle reklamlara aldandık yorumlara aldandık hiçte öyle dedikleri gibi çıkmadı şu an 30 bin TL param olsa direk gider Mate alırım Galaxy Fold alırım 😀
- +1 yıl
En azından paranın hakkını vermiş olur 😀
+1 yıliPhone 6S Plus
valla kral telefon ne yalan söyleyeyim.00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı. Samsung kullanıyorum ama ayfon ve samsungun piyasayı domine etmesinden hoşlanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılIphone 11 ama cok ta abartilacak biseyi yok. Uygulama gelistirmiyor olsam androide donerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamsung j6 telefon takıntım yok kıskanacağım son şey birinin telefonu olur herhalde. 2.5 yıl önce 1300e mi ne almıştım telefon kendinden geçene kadar kullanmaya devam
00 Yorumla
+1 yılşuanki kullandığım gm ama hiç memnun değilim ileride mesleğimi alırsam asus almak istiyorum
00 YorumlaSırf instagrama kaliteli video yukleyebilmek için bazen ciddi ciddi iPhone almayı düşünüyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Sakın alma 😀
- +1 yıl
1 şebeke de kalitesiz özelikle kırsal alanda.2 bataryası 1 gün atmiyo 3 ısınma sorununu kronik sorunu halen çözemedi 😀
- +1 yıl
Bunlardan birisi bile vazgeçmek için yeterli oyuncak niyetine yanında taşımak isteyen buyursun alsın Ben Kırsal alanda çok kez sorun yaşadım aynı yere başka iPhone modeli ile yine gittim yine aynı sorun gerçekleşti üstelik diğeri farklı operatör hattiydi kırsalda kesinlikle çok kalitesiz zorla konuşursun bırak nete girmeyi şarj zaten 3 saate yok oluyo diğer iphonelerde de aynı şekilde bunlar denendi ısınma olayı acayip derecede var iphonelerin ekranları bu yüzden çabuk yanar ekran yanması sararması gibi sorunlar çok olur
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok pahalı olmasına lüzum yok benim için.
General Mobile GM 8 kullaniyorum. İşimi görüyor..00 Yorumla
+1 yılIphone 11 kullanıyorum ama havası yüzünden işte ön kamerası hiç güzel değil
03 Yorumla- +1 yıl
Değil mi bende almayı düşünüyordum neden beğenmedin
- +1 yıl
Yok telefonumu çok seviyorum kendisi iyi ve sağlam da ön kamerası güzel değil
- +1 yıl
kamera önemli ya kamerası için almak istiyordum
+1 yılBir yılı aşkın zamandır Xiaomi kullanıyorum. Memnunum... 😊
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılInsanlarımızın maddeciliğe ne kadar düşkün olduğunun ispatı.
10 Yorumla 2015te iphone 6 almıştım 3 senede çöp oldu ne batarya kaldı ne ekran kaldı. 2018 dede samsung j7 prime2 aldım. 3sene olacak neredeyse telefonda ne bir yavaşlama var nede bir çiziği eziği. Samsung herzaman candır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParadan pahalıdan yana değilim , aciyorum bir telefona o kadar para verilmesine. Geçen sene 600 tl ye almıştım işimi görüyor yeterli (reederp13)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleditör freud mu hemen takıp ettım senı ıyı kı denk geldım <3 psikoloji mi okudun psıkolog musun neden freud?
00 Yorumla
+1 yılİphone'ye alışamadım..
Samsung kullandım sürekli..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan haber yapmış o haber sitesi kesin Apple yandaşı. Apple 3 cu sırada şu an Türkiye de ise kan kaybetmeye devam ediyo satamiyo eskisi gibi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSamsung kullaniyom
Cevap sahibi+1 yılSamsung kullaniyom doğru haber burda ikinci sıraya gelmiş 2 sene önce olduğu yeri kapmış ama kısa zamanda Xiaomi sağlam tokat atacak Apple yi geri 3 çe sokacak ondan sonra Popo geçecek 3 culük koltuğuna 😀
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılLG K10 kullanıyorum memnunum çok fazla mobille işim olmadığı için bana yetiyor
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Rawad_dem 4 seneyi geçti 800 lira gibi bir şeydi
Cevap sahibi+1 yıl@Rawad_dem bi dört sene daha kullanırım gibi hiç sorunu yok bir defa ekran kırdım yaptırdım :)
Cevap sahibi+1 yıl@Rawad_dem gereksiz bence para vermem işimi görüyorsa yeterlidir paramı biriktirmeyi tercih ediyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı. iPhone 6s Plus ömrünü tamamladığı zaman 11 olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (256)
Devamını Gör(301)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > En çok satılan akıllı telefon iPhone! Sizin telefon marka ve modeliniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler