Iphone 10 kere deneme yaptim kilitlendi sifreyi buldum Tekrar denemek istiyorum ama kilitli itenus baglan diyor ama sıfırlama var lütfen yardım edin
Sifreyi buldum ama deneme hakki bitti lutfen yardim edin
Sifreyi buldum ama deneme hakki bitti lutfen yardim edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani 10 kere denemenle komple kilitlenmemesi gerek. Normal 5 kere yanlis dan sonra 1dk bekleme oluyor tekrar 5 kere yanlis 5, bir daha 10 vs vs gibi gidiyor diye biliyom hatta bazilar saatlerce bekledigi oluyor diye biliyom, senin 10 kere denemenle sadece direk kitlenmesi tuhaf geldi, ya da yeni bir guncelleme geldi iphone a, ben unutmadim da daha once...
Ama USB ile pcye baglan ordan secenekler cikacak ona gore en uygunu hangisiyse sana onlari sec baska caren yok gibi gorunuyor...
Bende 2 gun ugrastim 5dk 1 saat hep bekletti
Sadece sıfırlamak var Baska secenek yok pcde
Icloud da yedeklemedin mi. Pcden itunes da en son telefonuna icloud yedekleme yaptiginin yazmasi lazim bence ya yanlis hatirlamiyorsam, ona gore karar verirsin yani diyelim 2 gun once mi en son, o zaman dusunursun bu son 2 gunde ben bir suru yeni fotolar mi cektim ihtiyacim olacak vs vs ona gore sifirlarsin...
Hayir yedeklemedim iphone musteri hizmetlerine anlatsam bilgi versem acabilirler mi telefonumu
Yani bilmiyom onlar ordan senin telefonunu acabilirler mi ama eger olursa bile sanirim telefonunun ip-adresini bilmeleri gerekiyor, bunu ya acip da bakicaksin ayarlardan ya da USB ile pcye baglayinca itunes dan cikar, bundan tam emin degilim ama cikar diye dusunuyor. Olmadi bir telefoncuya goster sor boyle boyle nasil olur nasil acabilirim sifirlamadan, baska yolu oldugunu pek sanmiyom bu anlattiklarimin disinda ama sen yinede bir sor tabi...
Tamam insallah cozulur
Inshallah🙏
Selam, icloud şifreni biliyorsan usb ile pc'ye bağlıyorsun sonra hard reset atıyorsun.
Merhaba ben sıfırlamak istemiyorum her seyim gider