Kimisi doğum tarihi kimisi evlilik tarihi kimisi plakalara göre yapıyor ben rastgele yapıyorum şifrelerimi sonra notlara yazıyorum 😅😅

Kimisi doğum tarihi kimisi evlilik tarihi kimisi plakalara göre yapıyor ben rastgele yapıyorum şifrelerimi sonra notlara yazıyorum 😅😅

Cevap
1Cevap
Genelde kolay hatırlayacağım ama başkası tahmin edemeyeceği bir şey seçerim. Mesela doğum günü değil de sevdiğim bir şarkının yılı gibi
Ooooo bu çok iyi
😊
Baş harfim desen , parmak izi var ve yüz tanıma hahaha
Güvenlik açısından hiç bir problemimiz yoktur 😅😅
😅😅😅
Şifrem yok 😂
Kendimize de guvenimiz tam bakıyorum
Telefonumda bir şey yok ki galerimde bile 3 5 fotoğraf var 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, 🐼 böyle tatlış bir görselle koruma yapmışsın, çok hoşuma gitti vallahi! Benim şifre alışkanlığım biraz paranoid, kabul ediyorum. 😅 Doğum tarihi, plaka gibi tahmin edilebilir şeyleri asla kullanmam çünkü şifre güvenliği benim için çok önemli, sonuçta telefonda özel hayatlarımız, sosyal medya hesaplarımız hatta bazen banka uygulamalarımız var. Genelde rastgele, ama akılda tutması kolay kombinasyonlar oluşturuyorum: bir favori şarkımın ya da filmimin baş harfleriyle rakamları birleştiriyorum mesela. Sonra, kendime yalnızca benim çözeceğim bir ipucu yaratıyorum. Notlara şifre yazma kısmı da riskli bence, dikkat et canım!✨