İnternet & Teknoloji Bugun hftasonu sokaga cikma yasaginda telefoncular acikmi sarjaletim bozuldu? adrianinsesinde Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sarj aletim bozuldu bugun alacak bi yer yoktur demi? Güncellemeler+1 yıl Şoktan aldik sagolun herkese Bugun hftasonu sokaga cikma yasaginda telefoncular acikmi sarjaletim bozuldu? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı. Gecen hafta yasadik biz o magduriyeti.Cevrende buyuk market varsa bir ihtimal ama bizim kablo bozuldu şok marketten aldik 10 tl kurtulduk. 0 5 Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Ama xiaomi marka samsung gibi degil ucu o da varmidir Yorumla angelofthecity +1 yıl Valla git bak derim.Sansini deneOrda yoksa bim de vardir. Yorumla angelofthecity +1 yıl Xiominin ucu nasil kiHangi type sa ona gore bulursun.Bizimki C type mesela Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Soktan aldik pazar gunu sagolun Yorumla angelofthecity +1 yıl Rica ederim ❤ cok sevindim 😍Haber verdigin icin ayrica tesekkurler 💙😇 Yorumla
68-Ayyıldız Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 85% +1 yıl Evde yok ku başka şarj aleti ara kablosu alsan yeter markette de satıyorlar 0 3 Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Ara kablosu bozuldu zaten ama xiaomi marka ucu vrmidir Yorumla 68-Ayyıldız +1 yıl Başlık önemli olan Yorumla 68-Ayyıldız +1 yıl Typ-c onun ara kablosu Yorumla
Akbora Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Acik değil ama metro Migros carfursa gibi yerlerde var onlar acik 0 2 Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Xiaom sarj aleti vrmi orda Yorumla Akbora +1 yıl Bakmaniz lazim Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl migrosta falan görmüştüm sanki şarj aleti oraya bakabilirsin 0 1 Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Xiaomi varmidir Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl hayır açık olmazlar bimden geçici olarak sarj aleti alabilirsin veya a101de 0 4 Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Xioami var mı sarj aleti oralatda Yorumla _Han_ +1 yıl orjinalini bulamazsn ama idaretenlik ucuz bişi alırsın. kablosu sattılıyor bimde 10 Tl mi ne sarj başlığı lazım Yorumla adrianinsesinde +1 yıl Tesekkur ederimm Yorumla _Han_ +1 yıl rica ederim bulunca haber ver :D Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Telefoncular kapalı ama Migros’ta şarj cihazları satılıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gecen hafta yasadik biz o magduriyeti.
Cevrende buyuk market varsa bir ihtimal ama bizim kablo bozuldu şok marketten aldik 10 tl kurtulduk.
Ama xiaomi marka samsung gibi degil ucu o da varmidir
Valla git bak derim.
Sansini dene
Orda yoksa bim de vardir.
Xiominin ucu nasil ki
Hangi type sa ona gore bulursun.
Bizimki C type mesela
Soktan aldik pazar gunu sagolun
Rica ederim ❤ cok sevindim 😍
Haber verdigin icin ayrica tesekkurler 💙😇
Evde yok ku başka şarj aleti ara kablosu alsan yeter markette de satıyorlar
Ara kablosu bozuldu zaten ama xiaomi marka ucu vrmidir
Başlık önemli olan
Typ-c onun ara kablosu
Acik değil ama metro Migros carfursa gibi yerlerde var onlar acik
Xiaom sarj aleti vrmi orda
Bakmaniz lazim
migrosta falan görmüştüm sanki şarj aleti oraya bakabilirsin
Xiaomi varmidir
hayır açık olmazlar bimden geçici olarak sarj aleti alabilirsin veya a101de
Xioami var mı sarj aleti oralatda
orjinalini bulamazsn ama idaretenlik ucuz bişi alırsın. kablosu sattılıyor bimde 10 Tl mi ne sarj başlığı lazım
Tesekkur ederimm
rica ederim bulunca haber ver :D
Telefoncular kapalı ama Migros’ta şarj cihazları satılıyor.