Artık dayanamıyorum bazı hatalarımı yaptığım için pişmanım hatalarımı yapmasaydım keşki hiçbri olmıyacaktı şimdi napacam ben?

İnstgram da bazı kışılerle konustum yanı bazı kışıler deren sayısını hatırlamıyorum baya kişilerle konuştum 18+ konularıydı ve foto attım hepsine sonra bir kişi bir anket göderdi. Takipçin yükselecek dedi. Bende bu anketi doldurdum anketin içinde e email -inst şifresi... yazıyordu. Doldurduktan sonra hesabımı aldı ve şifresini değiştirdi. Vermesini söyledim ama beni dinlemedi bile hikayem de çıplak fotolarımı paylaştı. Beni de engelledi arkadaşlarım aradı bu ne foto diye en sonun da korokola gittim onu şikayet ettim ifade verdim o 5 ay sonra canı isterse hesabımı verebilirmiş ama genellikle vermiyorlarmış polis söyledi o hesabımı alan kişi de benim tanıdıklarımı tanıyor ama ben onu tanımıyorum ve bazı dm de olmayan fotolaım onun elinde tanıdığım biridir diye çok korkuyorum
Artık dayanamıyorum bazı hatalarımı yaptığım için pişmanım hatalarımı yapmasaydım keşki hiçbri olmıyacaktı şimdi napacam ben?