İnternet & Teknoloji İnstagram İki Faktörlü Kimlik Doğrulama? moon_rise Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagram hesabıma iki faktörlü kimlik doğrulaması koyamadığım halde benden kod istiyor ve benim kodum yok. yardım edin lütfen. Güncellemeler+1 yıl Lütfen cevap verin İnstagram İki Faktörlü Kimlik Doğrulama? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Haunters Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Başka bir ip adresinden bağlantı kurunca ister 0 0 Yorumla
ardagnd06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ne kodu numaran falanmi girili 0 8 Yorumla moon_rise +1 yıl Hesabım çalınmıştı sonra geri aldım ama giriş yapmak için iki faktörlü kimlik doğrulamasını geçmem gerekiyor. Ama ben iki faktörlü doğrulaması aktif etmemiştim Yorumla moon_rise +1 yıl Şimdi 6 haneli kodu girin diyor ama bana kod gelemdi Yorumla ardagnd06 +1 yıl Çalan kisi numarasını kaydetmiş olabilir Yorumla ardagnd06 +1 yıl Kod ona gidiyodur Yorumla ardagnd06 +1 yıl O hesabı bırakman gerek sanırım Yorumla moon_rise +1 yıl Yok benim numara kayıtlı gene Yorumla ardagnd06 +1 yıl Bilemedim valla ama yeni hesap açabilirsin Yorumla rosesx +1 yıl Çalan kişinin e mailine falan gidiyor da olabilir. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dogrudur emaile gidiyor kod email hesabina bak 0 1 Yorumla moon_rise +1 yıl Orada yok gelmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Selam, bug olmuş form at hesabı geri al.
Başka bir ip adresinden bağlantı kurunca ister
Ne kodu numaran falanmi girili
Hesabım çalınmıştı sonra geri aldım ama giriş yapmak için iki faktörlü kimlik doğrulamasını geçmem gerekiyor. Ama ben iki faktörlü doğrulaması aktif etmemiştim
Şimdi 6 haneli kodu girin diyor ama bana kod gelemdi
Çalan kisi numarasını kaydetmiş olabilir
Kod ona gidiyodur
O hesabı bırakman gerek sanırım
Yok benim numara kayıtlı gene
Bilemedim valla ama yeni hesap açabilirsin
Çalan kişinin e mailine falan gidiyor da olabilir.
Dogrudur emaile gidiyor kod email hesabina bak
Orada yok gelmiyor
Kullanmadığım için bilmiyorum
Tamam
Hangi telefon numarası üzerine ise ona kod gelir
Destek birimine mail at