Güncellemeler
+1 yıl
Kahve içenler yanında su içmeyi unutmayın bir fincan kahveden sonra bir su bardağı su için ama şöylede yapabilirsiniz mesela kahveyi içmeden suyun yarısını içip 1-2 dakika sonra kahveyi içip sonra kalan yarım suyu içebilirsiniz her neyse önemli olan su içmek kahveden sonra
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yıllardır aç karnına kahve içer kardiyovasküler sporlardan yaparım hiçbir zararını görmedim. :D
Hmm anladım ama sen belki sağlıklı beslenip ve sporda yapıyosan bişey yapmayabilir belki
Bu arada profiline şimdi dikkat etimde spor yapıyosan böyle tabi büyük ihtimalle sağlıklıda besleniyo olabilirsin neyse demek istediim şimdi fark ettim ondan yukardaki yorumu yaparken belki lafını kullanmıştım
:)
🙂
Ben gidiciyim o zaman hergun aç karna sade bir bardak içiyorum
Hmmm anladım. ben aç karna zararlı diye biliyom hebide burda yazmıyoda gene çok daha önce okumuştum aç karna kahve içmek kanser hücrelerini bilmem napıyo hiç iyi değil anlıcağın ama emin olmak istersen aç karna kahve içmenin zararlarından bilimsel kaynak istiyosan araştır netten bak veya bilinmiş ünlü bi doktorlardan birine bak bu konuda konuşanlar var mı diye. o zaman bundan sonra içme aç karnı bak bişeyde olmamış o zaman geç değil bırak istersen tok karnı içersin tabi en az yemekten 1 saat sonra içmek gerek
Sağlık problemin var mı
Kaba bir tabirle 500000bin bakimim gelmiş olabilir:)
Bakimim ne anlamadım
Var yani
Hmmm anladım sağlık sorunları için herkese youtube dan ibrahim saraçoğlu na bakmalarını şiddetle tavsiye ederim
bir kere içeyim dedim çarpıntı yaptı içmez olaydım
Hmmm peki içtiğinde aç karnamı içmiştin yoksa tok karnımıydı ki diyelim tok karnı içtin kişiden kişiyede değişen bişey bi yiceğin ve içeceğin yaptığı etkiler
aç karına sabah içtim öyle oldu normalde yemek sonrası sıkıntı çıkarmıyor
Hmm anladım evet. bide çayıda aç karına içmek bazı kişilerde mide bulantısı yapıyo diye biliyom tabi değişir oda kişiden kişiye
Bilimsel kaynak vermemiş.
Evet