Arkadaşlar, 4 yılın üzerinde Samsung Galaxy On 7 kullanıyorum. İş yerine yeni gelen hem ateş ölçer hem HES kodu sorgulayan cihazdan karekodu okutamadım diye telefonu acilen yeniletme kararı aldım. 2008'den beri Samsung'çuyum. Başka birilerine sordum kimi Xiaomi diyor, kimi Huawei diyor kararsız kaldım. 2500 TL'ye kadar Samsung, Xiaomi, Huawei modelleri hangisi? Öneriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Telefon alma isteğim, yaz ortasında zorunlu olarak işitme cihazlarımı yenileyeceğimden dolayı durduruldu. Çift cihazın fiyatı tam 12 bin TL. Çok masraf yapacağım.
Valla abi bende samsungdan xiaomiye gecdin xiaomi mi 8 kullaniyorum canavar gibi calisiyo donmasi yok biseyi yok paran varsa mi 8 al ya da cebine uygun birini al xiaomilerden pisman olmazsin samsung telefonlerin gucu cok iyu degil bir sure sonra kendiliginden bozuluyo mecburen degistirmek zorunda kaliyosun kendileride bunu bilerek yapiyolar. Ama xiaomilerde oyle bi sorun yok. gercekten cok iyi telefonlar
Iphone'ın kullanımı çok karışık geliyor. Android kadar kolay değil. Bir de düğün birikimi yapıyorum, 6 binlik iphone u ne yapayım? Max sınır 3 bin TL'ye çıktı.
Geçmiş olsun. Birikimini iyi yaparsan neden olmasın :D, baya pahalı bir cihaz imiş. Üzüldüm, ne kadar süre kullanıyorsun bir çiftini? Ömrü ne kadar ya da?
Devlet katkısıyla aldığım zaman 5 yıl, normal olarak alırsam, bozulana kadar kullanıyorum. Adedi 6 bin TL. Dijitallerin çifti 20 bin ve üzerinde oluyormuş. Normalde geçen yıl değiştirecektim; ama pandemi yüzünden iptal ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla abi bende samsungdan xiaomiye gecdin xiaomi mi 8 kullaniyorum canavar gibi calisiyo donmasi yok biseyi yok paran varsa mi 8 al ya da cebine uygun birini al xiaomilerden pisman olmazsin samsung telefonlerin gucu cok iyu degil bir sure sonra kendiliginden bozuluyo mecburen degistirmek zorunda kaliyosun kendileride bunu bilerek yapiyolar. Ama xiaomilerde oyle bi sorun yok. gercekten cok iyi telefonlar
Bide sunure belirtiuim pubg call of duty mobile 6 tane boyle cok guclu oyunlar var hepsini full hd formatinda oynaya boloyorum donmadan
2.500 un ustune birazdaha para koy sifiri yoktur ama ikinci el alabilirsin iPhone 7 veya 8 efsane ben iPhone cuyum iPhone candir digerleri cop bence
Iphone'ın kullanımı çok karışık geliyor. Android kadar kolay değil. Bir de düğün birikimi yapıyorum, 6 binlik iphone u ne yapayım? Max sınır 3 bin TL'ye çıktı.
Samsung ürünü alma her gecen gün fiyasko yeni ürünlerde batarya kaplosu bile çöp diyebilirim huawei yi çok meht ediyorlar🤔
Samsungdan vazgeçme derim samsung adam ya canım samsunumun adı hem de
Redmi 8 pro, bakalım yeni başladım. İyi bence.
Geçmiş olsun. Birikimini iyi yaparsan neden olmasın :D, baya pahalı bir cihaz imiş. Üzüldüm, ne kadar süre kullanıyorsun bir çiftini? Ömrü ne kadar ya da?
Devlet katkısıyla aldığım zaman 5 yıl, normal olarak alırsam, bozulana kadar kullanıyorum. Adedi 6 bin TL. Dijitallerin çifti 20 bin ve üzerinde oluyormuş. Normalde geçen yıl değiştirecektim; ama pandemi yüzünden iptal ettim.
Xiaomi fiyat performans telefonudur haberin olsun
Samsungtan şaşma derim kanka
Poco x3, infinix zero8 , TCL plex
Xiaomi öneririm