Hangi tarihte açıldı bulabilir miyim? Veya ne zaman kullanıldı? Mesajlar kısmı boş görünüyor bu uygulama silinince mesajlar siliniyor mu? Evet aldatılma olayı ve yardımcı olursanız çok dua ederim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi email hesabına bağlı olduğunu biliyorsan bulabilirsin, Tinder hesabı onaylamak için bir e posta gönderiyor silmemişse o emalin geldiği tarih hesabın açıldığı tarihtir
Ben de o şekil buldum. İlk buluşmadan 18 gün sonra indirilmiş. :)
2 yıllık sevgilim. Nişanlım hatta
anladığım kadarıyla uzun süredir de yüklü bu uygulama bundan sonrasında dikkatli olmanı öneririm bir şeyler yanlış gidiyorsa erken fark etmen için
Yok yüklemiş kullanmamış galiba sürekli unutma bizi diye mesaj gelmiş ama midem bulandı
Daha ilk zamandan ailesiyle tanıştırdı filan demek ki aşık maşık değil amacı mantık evliliğiymiş öyle de yapıyor
Tinderi uzun süre kullandım yurt dıışında tamam ama bizim ülkemizde Tinder aracılığıyla birşeyler olması pek kolay değil doğru bayan ile eşleşmek çok zordur ve girişken olmak lazım bu zamanda kimsenin çokda yapmak istemeyeceği şeyler, hiç tanıştığım olmadımı tabikide oldu ama dediğim gibi çok zor bir platform bunu neden yazdım; yani bence çok endişelenmene gerek yok bence ama belliki bir arayışı var senin dışında bunuda ölçüp biçip karar verecek olan sensin bu gün bır fırsatı olmayabilir ama gelecekte karşısına bir fırsat çıkarsa ozaman durumlar can yakıcı bir hal alabilir senin içinde
Bu konuyu açmalı mıyım sizce? 2 sene önce açmış. Ben uzun zamandır telefonunu sürekli karıştırıyorum. Yani geçmişi karıştırma filan diyecek. Beni kavga çıkarmakla suçlayacak. Sakince sormalı mıyım? Susmalı mıyım?
Şu ilginç geldi Tinderi 2 yıl önce açmış, siz nişanlısınız sen onun telefonunu kurcalayabiliyorsun hatta email şifresni bile biliyorsun ve bu arkadaş ya çok saf ya da yürek yemiş ki ciddi bir ilişkisi varken ve senin göreceğini bile bile tinderi silmemiş, bahane duymak inandırılmak istiyorsan tabikide onunla konuşabilirsin ben takipde kalmanı öneririm mutlaka devamı gelecektir eğer içinde varsa yoksa zaten sorun yok demektir huzursuzlukda çıkmamış olur
Yüklü değildi. Ben kendi telefonuma yükledim ve onun numarasıyla açtım. Açınca profilini gördüm.
durum faklı oldu şimdi programı silmiş ama hesabı silmemiş son gelen mesaj ne zaman ona bakabilirsin yeni değil cevapda vermemişse sorun yok bence
Hiç mesaj eşleşme filan yoktu. Uzun zaman olmuş demek ki
Fakat şu da var ki çok aşığım dediği o ilk zamanlar arayıştaymış :)
ilişkilerin başında her iki tarafta abartabiliyor biliyorsun ama sonrasında geçen zamanda sana tutarlı davrandımı söylediklerinde ve yaptıklarında her zaman bir hata bulunabilir yeterki iste sen güvenmeyimi seçeceksin yoksa güvenmemeyimi kaldıki bunu tek bir olay belirlememeli bence ilişkinizin totalini gözden geçirmelisin
şu an iyiyiz fakat geçmişte bayağı büyük bir olayını yakalamıştım. Geçmiş dediğim de 6 ay öncesi... Yine sahte hesaptan kızlarla cinsel içerikli yazışma durumu... O sahte hesabı da şifresi çok kolay olduğu için bulup okudum. O gün belki ayrılmalıydım. Böyle paranoyak oldum. İnsan bir anda sadık birine dönüşür mü? Yani o 6 ay önceki ağlayıp af dilediği gün yeni biri olmuş olabilir mi? Yoksa yol yakınken gitmeli miyim?
Malesef böyle bir durum varsa tekrar edecektir üzgünüm hatta şu an senden gizli bile yapıyor veya yapmaya çalışıyor olabilir iyice düşünüp mantıklı karar vermeni öneririm
Teşekkür ederim. Gece gece böyle sıkıştırdım sizi. Ama gerçekten iyi oldu konuşmamız.
Rica ederim ne demek benim içinde güzel bir sohbet oldu her şey gönlünüzce olsun
Sizin de öyle :)
E- mail hesabına erişimimiz yoksa ne zaman kaydolduğunu bulabilir miyiz?
Uygulama indirme geçmişinden bulabilirsin
İndirilmiş fakat silinmiş. Kitaplıkta görünüyor. Hangi tarihte indirdiğini nasıl görebilirim?
Android mi cihaz?
Evet
Onda göremiyorsunuz ne zaman indirildiğini maalesef. İosta görünüyor 😔
Valla çok üzüldüm ya. Benimle tanıştıktan sonra aldığı numarayı girdim. Kod gönderdi telefonuna onu da girdim. Üye olmuş.
Kullanmış demek ki tinderi
Peki mesajlaşmış olsaydı bu mesajlar silinir miydi? Ben kendi telefonumda açtım.
Siliniyor bir süre sonra
Teşekkürler
Rica ederim iyi geceler