İnternet & Teknoloji Tinder banı ne zaman geçer bilgisi olan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tinder da durduk yere ban yedim. Ne zaman geçer? Bilgisi olan yazabilir mi? Tinder banı ne zaman geçer bilgisi olan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı. İp numarandan banlamışlar. İp numaranı değiştir ya da vpn kullan o zaman karşı taraf göremez seni. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vpn kullanmam işe yarar mı sence? Yorumla gokantemur +1 yıl Tabii ki. Opera tarayıcı yükle orada gömülü vpn var zaten sadece aktif hale getir onu. Yorumla intiharçiçekleri_ 1 yıl Merhaba beni de banladılar hiç biri ise yaramadı Yorumla
asdasca Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benimde hesabım yasaklanmıştı bayağı bir araştırma yaptım aktif olarak kullandığım için çözüm ararken arkadaşım vasıtasıyla Google'da "matchgo Shopier" adresini buldum 48 saate hesabım açıldı öneririm. 0 4 Yorumla mhrbn1994 +1 yıl nasıl yaptınız Yorumla Rose08 +1 yıl Merhaba işe yaradı mı Yorumla Hakancannm +1 yıl Var mı tinder ban olayına çözüm bulabilen , kan davası var sanki hangi cihazda denesem onu da banlıyor. Kuracak cihaz da kalmadı bu ne kinmiş arkadaş. Yorumla intiharçiçekleri_ 1 yıl @Hakancannm çare buldunmu Yorumla
ԃαɱαTϝҽɾιT____ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 35% +1 yıl Geçmez. Yeni hesp açman lazım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yeni hesapta acsam bunu gosteriyor Yorumla ԃαɱαTϝҽɾιT____ +1 yıl Numara ile mi açıyorsun? O numarayı artık unut. Yeni numara lazım Yorumla Soran +1 yıl Hayir facebookla falan hersey ile deniyorum ancak karsima bu yazi geliyor. Telefonu banlamis resmen Yorumla ԃαɱαTϝҽɾιT____ +1 yıl Ban da iki üç kez olmuştu, yeni numara ile açabildim ancak Yorumla ԃαɱαTϝҽɾιT____ +1 yıl Ayrıca hesabını doğrulaman gerekiyor yoksa banlıyor Yorumla
doraasuu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vpn kullan ayn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Acik yine de olmuyo of ya Yorumla doraasuu_ +1 yıl Uygulamanın verilerini sildin mi? Yorumla Soran +1 yıl Uygulamanin verileri derken? Yorumla doraasuu_ +1 yıl Bildiğin verilerini önbelleğini temizle Yorumla mhrbn1994 +1 yıl nasıl yapıcaz Yorumla
AdamıHastaEtmeEminee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yeni hesap aç 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hicbir sekilde girilmiyor. Bu yazi ile karsi karsiya kaliyorum. Yorumla AdamıHastaEtmeEminee +1 yıl Vpn indir öyle gir Yorumla mhrbn1994 +1 yıl nasıl yapıcaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İp numarandan banlamışlar. İp numaranı değiştir ya da vpn kullan o zaman karşı taraf göremez seni.
Vpn kullanmam işe yarar mı sence?
Tabii ki. Opera tarayıcı yükle orada gömülü vpn var zaten sadece aktif hale getir onu.
Merhaba beni de banladılar hiç biri ise yaramadı
Benimde hesabım yasaklanmıştı bayağı bir araştırma yaptım aktif olarak kullandığım için çözüm ararken arkadaşım vasıtasıyla Google'da "matchgo Shopier" adresini buldum 48 saate hesabım açıldı öneririm.
nasıl yaptınız
Merhaba işe yaradı mı
Var mı tinder ban olayına çözüm bulabilen , kan davası var sanki hangi cihazda denesem onu da banlıyor. Kuracak cihaz da kalmadı bu ne kinmiş arkadaş.
@Hakancannm çare buldunmu
Geçmez. Yeni hesp açman lazım
Yeni hesapta acsam bunu gosteriyor
Numara ile mi açıyorsun? O numarayı artık unut. Yeni numara lazım
Hayir facebookla falan hersey ile deniyorum ancak karsima bu yazi geliyor. Telefonu banlamis resmen
Ban da iki üç kez olmuştu, yeni numara ile açabildim ancak
Ayrıca hesabını doğrulaman gerekiyor yoksa banlıyor
Vpn kullan ayn
Acik yine de olmuyo of ya
Uygulamanın verilerini sildin mi?
Uygulamanin verileri derken?
Bildiğin verilerini önbelleğini temizle
nasıl yapıcaz
ya benımde ole oldu ne yapabılırz
Yeni hesap aç
Hicbir sekilde girilmiyor. Bu yazi ile karsi karsiya kaliyorum.
Vpn indir öyle gir
nasıl yapıcaz