WhatsApp kullanmaya devam etmeli miyiz yoksa telegramdır bip tir falan mı kullanmalıyız?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
BİP senin ne yaptığını 2 sene boyunca kaydedip istediği kişiye ücretli veya ücretsiz verebilir. İnternet geçmişi ve mikrofonunu kontrol edebilir. Konum bilgini paylaşabilir. telefon konuşmalarını kayıt altında tutabilir. Kullanıcı sözleşmesi
Telegram ise uçtan uca şifrelenme özelliği gruplarda yok.00 Yorumla - +1 yıl
Telegram kullanıyorum wpyi dershane grubunu takip ettiğim için silmedim yoksa sileceğim... birde telegramda emojiler çok iyi ve müzik dinleyebiliyorsunuz arama kısmına Lyot yazın tıklayın istediğin müziği yaz çalıyor
10 Yorumla - +1 yıl
Bip görüntülü konuşmalarda oldukça avantajlı olduğu için artık Bip tercih ediyorum. Whatsapp yakında silmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla Ben telegram kullanıyorum ki çoğu insanda oyle yapiyor
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle yapıcam artık cidden tüm aile de öyle
Kullanmaya devam et yazismani ne yapsinlar senin :D
00 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanmayı devam ediyorum diğer uygulamalar hiç sevmedim
00 Yorumla Ben şahsen devam ediyorum bir sorun çıkarmazlar bana diye tahmin ediyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
şu an whatsapptayım ama telegrama geçmek ister gibiyim
00 Yorumla - +1 yıl
Tekrar acsma bile kimsenin wp'i yok. Aile bip'e gecti arkadaslar telegrama
10 Yorumla Zaten whatsapp facebook instagram yıllardır verilerimizi alıyor sadece şimdi kanunen açıkladılar. Bence kullanmaya devam edebilirsin, bildiğim kadarıyla zaten iptal oldu anlaşma 👍🏻
00 Yorumla- +1 yıl
Ne farkeden hepsi aynı. Sonuçta akıllı telefon kullanıyorsan zaten verilerin her türlü başkalarının elinde.
00 Yorumla - +1 yıl
Kendi tercihin ama Instagram Facebook kullanıyorsan hiç bişey fark etmez çünkü bu uygulamalarda WhatsAppda aynı kişinin.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çatur çutur kullanıyorum zaten bu zamana kadar '' bazı '' şeyleri gördü :D
00 Yorumla - +1 yıl
Bilmiyorum açıkcası ben hala kullanıyorum ama başkalarını bilemem 🙃
00 Yorumla - +1 yıl
Haha hala devam ediyorum sözleşmeyi kabul etmedimmm
00 Yorumla Ben whatsap ısildim bip yukle dim gayet güzel bir uygulama
00 Yorumlaben wp devam ediyorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
00 Yorumlaben kullanmaya devam ediyom ama önemli önemli bi konu olursa telegramdan görüşüyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta whatssapta devlet sırları konuşmuyoruz o yüzden bişey olucağını sanmıyorum devamkee
00 Yorumla Devam etmeli whatsapp kulanmaya
10 YorumlaBen devam ediuorum gizli saklı yok
00 Yorumla- +1 yıl
hiç biri güvenilir değil.
00 Yorumla - +1 yıl
Telegram kullanın
20 Yorumla yav millet napsın bizim boklu hesabımızı
10 Yorumla- +1 yıl
Et gitsin salla.
00 Yorumla - +1 yıl
Devam ediyorum
00 Yorumla Devam etmeli
00 Yorumla- +1 yıl
Siz bilirsiniz
00 Yorumla - +1 yıl
Signal çok güzel uygulama ona geçtim memnunum
00 Yorumla - +1 yıl
Ben dewam ediyorum valla😂😂
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > WhatsApp kullanmaya devam etmeli mi, başka uygulamaya mı geçmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kendi adıma WhatsApp'ı kullanmaya devam ediyorum. Zaten hiç silmemiştim. Neden mi?
Güvenlik ve gizlilik arasında bir fark vardır. Güvenlik, verilerinizi yetkisiz erişime karşı korumakla ilgilidir ve gizlilik, bu verilere kimin erişimi olursa olsun kimliğinizi korumakla ilgilidir.
Güvenlik cephesinde, WhatsApp'ın şifrelemesi Signal'inkiyle aynıdır ve bu şifreleme güvenlidir. Ancak bu şifreleme protokolü, WhatsApp'ın birkaç açık kaynaklı bölümünden biridir, bu nedenle WhatsApp'a Signal'den daha fazla güvenmemiz isteniyor. WhatsApp'ın gerçek uygulaması ve diğer altyapısı da tıpkı Telegram'ın yaptığı gibi saldırılarla karşılaştı. Ancak siber tehditlere karşı da kendinizi korumanız gerekmektedir.
Öncelikle, WhatsApp üzerinden size gönderilen kötü amaçlı içeriğin, bağlantılardan ve bilinmeyen eklerden kaçınarak telefonunuza kötü amaçlı yazılım bulaştırmasını durdurmanız gerekir. Görüntüleri telefonunuzun fotoğraf albümüne veya galerisine otomatik kaydetme seçeneğini de devre dışı bırakmanız gerekir. Görüntü dosyaları gömülü tehditler ile oluşturulabilir.
WhatsApp'taki mesajlarınız gönderildikçe uçtan uca şifrelenir ve alındığında veya kaydedildiğinde telefon güvenliği ile korunurken, WhatsApp'ın sohbet geçmişinizi Apple veya Google'ın bulutuna yedekleme seçeneğini kullanırsanız, bu yedeklemeler bu uçtan uca şifreleme ile korunmaz. İçeriğinizin bulutta analiz edildiğine veya verilerinin atıldığına dair ciddi iddialar yoktur, ancak Apple veya Google tarafından erişilebilir, bu da WhatsApp'ın uçtan uca şifreleme amacını geçersiz kılar.
Bu nedenle, en azından şimdilik WhatsApp'ı kullanmaya devam edin. Sorunun ölçeğini görmek için WhatsApp'ın veri gizliliği etiketine diğer ikisine kıyasla bir göz atmanız yeterlidir. Gerçek şu ki, bu entegrasyon, mahremiyetiniz için az önce gördüğümüzden çok daha ciddi olabilir.