Güzel ve farklı fikirler bekliyorum. Gothic olabilir. Müzikle alakalı olabilir. Şehir veya doğa manzaralarına da açığım. Bir motivasyon sözü, iyi bir sözlü resim olabilir. Sanatsal güzel şeyler de olabilir. (gerçi hepsi buna giriyor da) Kendi wallpaper ınızı da paylaşabilirsiniz. Bir beş on farketmez önerilerinizi bekliyorum. Bende baya seçenek var da sadece sizden gelecek önerileri de merak ediyorum. Kendi fotoğrafınız bile olabilir sjnjdnŞu anki bu. Anlamı çok derinlerde saklı jsdhsjshnBenimki özel komik anlamlar içeriyor. Her baktığımda gülümseyeceğim bir anıları kişileri hatırlattığı için koydum.
Over th Garden Wall da hakkında "bence" yazdığım mini çizgi-dizi, konusunu merak edersen. Bunu izlemeni de öneririm :DRick and Morty izlemediysen de önerim olsun xdBen bazı resimleri "sığdır" moduna geçirip wallpaper yaptığım için bu boyutta da attım.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
baya iyiler üç tanesi bende de vardı aldım arşive bunları teşekkür ederim
Yukarıdaki linkte gösterdiğim forum sayfasında çok güzel masaüstü arka plan fotoğrafları var. Bir göz atabilirsin. Üyesi olduğum bir yer ben de bu masaüstü fotoğrafı oradan aldım.