Yeni indirdim bu uygulamayı gizlilik ayarlarını hep kişilerim olarak seçtim, numaram gizlendi galiba, bu gruplara katılıp sohbet etmek nasıl oluyor, bu durumda kimliğim belli olmadan sohbet edilebilir mi. Ve yetişkin gruplar var diyorlar nasıl bir ortam, bir sorun olur mu. Kimliğim gizli sohbet nasıl olur.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
4 yıldır kullanıyorum
Memnun musun uygulamadan ve kötü gruplar var diyorlar dedikleri kadar var mı
Diğer kişinn yorumunu neden sildin ki?
Peki ins da twitter da p. Siteleri yok mu?
Wp de eskorc grupları yok mu?
Onlar wp kullanmıyolar mı?
Onun gibi bişey bu
Bi programı siteyi nasıl kullanırsan öyle fayda sağlarsın.
Telegram da sağlıkçı blglndrme, kpss, yks, açıköğretim bi sürü grup için vardım
Gereksiz soru sordu bana ben yeni indirdim yazdığım halde
Ama whatsapda grup yöneticisi ekler bunda herkes giriyormuş. Peki grupta kimlik görünmeden sohbet nasıl olur, ben gizlilik ayarlarımı kişilerim yaptım
O da haklı olarak yazmş, wp den kaçarken rus hackerleineline düşüyosunuz demek istiyor
Anlıyorum
Herkese açık grup ise herkes girebilir, onun dışında gizli grup ise ve link paylaşılmıyor ise kimse giremez
Bir kaç gruba baktım açıktı millet sohbet eder gibi ve yabancı linkler var genelde, benim merak ettiğim örneğin seninle ben gizliden konuşabilir miyiz, bu nasıl oluyor
Yardm edim, ama biraz farklı tanıtıyorlar telegramı, insanlar saçma sapan uygulamalar var diye farklı bi site sanıyolar
Tamamda tekrar soruyorum, bir gruba girip ordan biriyle ismim. ve numaram gözükmeden nasıl konuşabilirim mümkün mü
Yazdım ekleyen sensen, gizlilik ayarını açmadığın, onu kişilerime eklemedğin sürece konuşablrsn, hesap adında adın yazıyorsa düzelteblrsn
Yok ben seni eklemedim. Ama kullanıcı ismim adımın kısaltması soyisim yok.
Yazdığın şekilde görünür. Ali a. Mesala. Ne yazdıysan sadece o. İstersen değiltiredeblrsn. numaran sen o kişiyi telegram rehberine kaydetmedğin ya da , gizlilik ayarında, herkes yapmadığın sürece erişemez merak etme
Telegram rehberine nasıl kayıt ediliyor mesela
Üstte ekle yazar, sağ tarafta
Büyüteç olan yer galiba örneğin ali diye arıyorum baya kullanıcı çıkıyor
Hayır, bak biri sana yazdığında, mesaj ın üstünde ekle ya da engelle yazar, ordan rehberine yazablrsn, ya da kişiye girdiğinde sağ menüde ekle yazar
Evet anladım sağol. İletilen mesajlar var gizlilik bölümünde hiç kimse yaptım o ne önemli mi. Hesaba bağlantı ekleme falan diyor
Ekletme boşver, sapkın düşünceli insan çok, ulaşmaya çalışıyorlar bi yerden. Bide şu var, rehberinde telegram uygulaması kullanan varsa , Ali telegram a katıldı diye bildirim gidiyor. Yani tanımadğın biri yazarsa rehberinden biri de seni başka bi hesaptan yazıyor olablr. O yüzden tanımadığın biri yazdığında temkinli ol derim
Anladım peki. Zaten numaram fazla kişide yok, tanıdık çoğu. Kullanıcı ismimi kaydetmemişim şimdi baktım annemin telefondan bir şey yazmıyor, ben şey ile karıştırdım solda menuye basınca profil fotosu ve üstünde isim yazıyor ya o var sadece. O yazıdan bulunmaz herhalde
Yok ordan kolay kolay çıkmaz. TR yazıp geçtim ben, kullanıcı adı var ya. @aliakt mesela, onu arama kısmına yazarsan çıkarsın
Anladım zaten ayarlara şimdi baktım kullanıcı adı yok diyor yazmıycam
Başka sorun?
Yok teşekkür ederim
Rica ederim
Çok önceden vardı sildim çok karışık