Gizlenme özelliği sayesinde herkes anonim olarak istediğini yapabiliyor bu arada görseldeki arkadaş ciddi ciddi satıyor bu videolara nasıl ulaşıyor bilmiyorum fakat gerçek

Gizlenme özelliği sayesinde herkes anonim olarak istediğini yapabiliyor bu arada görseldeki arkadaş ciddi ciddi satıyor bu videolara nasıl ulaşıyor bilmiyorum fakat gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Suç işlediği tespit edilen kişileri bulurlar merak etme
Ukrayna Rusya savaşından beri bu arkadaşı takip ediyorum hiçbir şey olmadı
Deep Webde çok zaman geçirmiş biri olarak bunlar aşırı normal geliyor
Ben seviyorum anonim yaşamayı
Beleş kanallarda var niye buraya giriyim ki?
Yok tespit edildiği an kanal kapanıyor
2 ay falan oluyor. Deepzeers diye bir kanal var ordayım ne zamandır.
oh yeah
Kafir misin?
konuyla ne alaka acaba
Hiç yorumun müslümanlığa zıt gibi geldi fakat en doğrusunu sen bilirsin
oh yeah dedim arkadaş sadece, insanların seks yaparken çıkardığı bir ses, islamla ne alakası var, müslimler sevişmiyor mu.
Görsel için demedin yani peki öyle olaun
görselle alakalı dedim zaten. adamlar bir sürü fetişi sıralamış öyle. buna para verilmez ama. internette bunlara bedava erişilebiliyor zaten. buna para verenin kafasında birkaç tahta eksiktir.
Nasıl mesela ben rusya ukrayna savaşı +18 görüntülerine bile anca telegram sayesinde ulaşabildim telegram yükleme sebebim genel olarak buydu zaten
deep webten erişilebiliyor. googledan filan zor bulursun zaten. bu işte uzmanlaşmış, adeta master yapmış olanlar var. zaten deep webe de onlar yüklüyor. oradan diğer kullanıcıların erişmesini sağlıyor. kimi kullanıcılar ordan alıp google filan yüklüyor ama google farketti mi ya siliyor ya da erişim kısıtlaması getiriyor. bu sebepten deep webten anlamayan ama bu materyallere erişmek isteyenlere cüzi bir ücret karşılığında sosyal medyada satıyorlar ama az deep webten anlarsan bu parayı vermene gerek kalmaz.
ne oc lari var