Telegram'ın sahibi Pavel Durov
WhatsApp'ın sahibi Mark Zuckerberg
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bip kullanıp turkcell'e gitmesinde whatsapp'a da gitse olur telegram da gitse olur. Turkcellin malum hisselerinin bir kısmı varlık vakfına geçti. Büyük ihtimal bu yaygara da o yüzden koptu. Varlık vakfının başkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisi zaten. Yoksa bu kadar twitter da yerli sosyal ağ diye millet bir yerini yırtmazdı. Benim tek kafamı basmayan nokta tayyip erdoğan ekstra olarak telegram niye kanal açma gereği duydu madem yerli ve milli sevgisi var. Telegram rus icadı. Bipte whatsapp line messenger telegram toplaması olduğuna göre. Neden bipi yeterli bulmayıpta telegrama kanal açtı. Aklımda zıpır sorular
İkisinede gitsin umurumda değil.
Whatsapp'dan boşa ayrılıyorlar sanki şimdiye kadar verilerimiz alınmamış whatsapp sadece kullanıcılardan onay istemiş hepsi bu.
Zannetmesinler tehlike kapıda.
Facebook, Instagram, Whatsapp 3'ünün de sahibi aynı.
Mark Zuckerberg. Millet biraz zeki olsa verilerin şimdiye kadar hep alındığını bilir. Şu teknoloji varya şu teknoloji.
Zamanında face kullanan milyon insan vardı onların verileri çoktan gitti, bizde dahi ancak ben face'i komple bıraktım kullanmıyorum. Instagram içinde bu gelirse Instagramıda bırakırlar.
Whatsapp şöyle bir açıklama yaptı.
"Uçtan uca şifreleme ile gizliliğiniz koruyoruz"
Yani aileniz ile vesaire mesajlar alınmıyor galiba.
Bazı bilgileri şirketlere veya devletlere satarak reklam çıkarır gibi bir şey. Kafasız bana sen sözleşmeyi kabul ederek bilgilerini onlara sattın ula sanki ruhumu sattım.
İşte beyin lazım
Telegramın sahibine gitsin kendini seven kendine saygısı olan insan vücuduna fiziğine önem vermesinden belli eder kendini zaten. Çok çalışkan ve başarılı biri olduğu belli :) mark da boş değil 😂 ama kimseye gitmesin en iyisi
Bu sözüne katılıyorum hahaha 😂 artık bizde ruslara aşığız 😉
Ikisi de verimi alacağına zıkkımın dibini alsınlar.
Ya Mark bitirdin bizi bee!!
Umarım o yelloz karınla mutlusundur! Ben hiç mutlu değilim! Sesimi duy! Liseden beri beraberdik. #MarkZuckerberg
Bizim verilerimiz neden bir başkasına gidiyor kardeşim? Ben de kalsin. Kişisel veriler başkasına gitmesin diye gecmedik mi Telegram' a zaten.
Boze paveli gösterselerdi en başindan geçerdik telegrama hxhdhgdhd
Ruslar pek tekin değiller bence mark zaten bizimle uğraşıyor ikisinide kullanmam
Telegramı uygulama olarak daha avantajlı buluyorum.
Yuh ahahaha o muymuş. Telegramın adından tiksiniyorum fakat ikisini de kullanıyorum.
Telegram cok hoş gelmeye başladi. dd
Tlegramın sahibine helal olsun 🤤🤤🤤
Ben boşuna demiyorum Rus erkeği başka diye
kalkmıyorki
@drejkano27 kshfkehfkehdk tüm mesele o mu hele şu endama hele şu duruşa hele şu karizmaya.. aman Yarabbim
Evet tüm meseleleri bu 😒 @mantiklikiz03
@Kelebek_Etkisi_ kötü bişi mi dedim ben yaw
@drejkano27 altına mı yattın adamın bilader. Hemen sallıyosunuz kıskançlıktan. Senden daha iyi çakıyodur rahat ol.
@MarcosLine 💥💥💯😅
@MarcosLine 👏👏
Pavel çok iyiymiş kskdjak
Tüm veriler gaz olup buharlaşsın.
Telegramın sahibine bak
Ruslar daha tehlikeli de ondan 😁
Oha ben telegrama geçiyorum hemen 😂😂
whatsappla cok anımız var onu bi kalemle silemem
Uff Telegram bebeğim napıyorsun 😅
Gözlerim özür dilerim
whatsapp gitmesin ya çok seviyorum :(
watsapp
İkisine de değil
Ben şimdilik ikisinide kulaniyorum
Telegram sahibi durov
Hicbirine gitmesin
Hiçbiriii
Hangisi daha adamsa 😂
Telegramm
Pavel Drov
Görünüşe aldandığın ve Gözlerinin Boyanmasına müsade ettiğin için Mutsuzsun bu Hayatta kendini Avutma. Zenğinliği her Yaşadığın gün kayit ve kar bedeler ödüyorsun ödeyeceksin.
O yüzden bana Sökmüyor kim ne olduğun.
Dış görünüşe kanan Zavalı bir Kızsın.
tercihim böyle bir şeyden yana :d
Türk kızları daha güzel
Eğer bir ürün bedavaysa asıl ticari ürün sizsinizdir. Şimdiye kadar bilgi trafiğini Whats app izleyip nemalandı, şimdi de telegram nasiplenecek.
verilimiz hatta bizzat bizim klonlarımız Google'ın elinde.
WhatsApp sadece buzdağının görünen Çakıl Taşı.
Verileri her türlü veriveriyoruz zaten kimse kendini kandırmasın:)) Pavel karşime gitsin ghjk
Biz koyunuz
Aslan mı yesin kaplan mı
Karşıyım bu düzene bu kabullenişe
Watsapp ı sildim telegram ı 1 yılı aşkındır kullanıyorum zaten
İkisine de güvenmem...
Güç kimin eline geçse, o tehlikeli oluyor...
ikisine de gitmesin veriler ben dumanla haberleşicem :D
İkisinin de canı sıcak bir diyara.😅
Mutlu kal 🌺
Vs yerine⚔️ koysaydın ne demek istediğini kolayca anlardik
Kızlar = uzun boylu yakışıklı olana gitsin
Me = kalbi güzel olana gitsin
Pardon adam uzun boylu değilmiş
İkiside iyi insan ve akıllılar ALLAH yardımcıları olsun 🤲🙏
Bu konu gereksiz yere çok büyüdü zaten whatsapp , facebook , instagramın sahibi Mark Zuckerberg hangisini kullanırsan kullan verini alıyor
Ne kadar saçma bir kafan var degistirebiliyorsan iade talep et
kimseye gitmesin verilerimiz
zaten telegrada bazı izinler aldı bile dosya erişim nekadar kaliteli burdan belli
Hepsine helal olsun be 😂
Kapitalist Zuckerberg'e gitsin Rus'a gideceğine.
Hepsine zehir zıkkım olsun
Yerli tercih ederim lakin
Kimseye gitmesin niye birilerune gidiyor habire
Hayırlı olsun demek düşer ne diyelim
Bir tane de hatun yok biz ne yapacağız
Victoria Secret modellerine gitse daha mantıklı..
Kimseye gitmesin verilerimiz
Hiçbirine...
Telegram gitsin
Marka kurban olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?