şimdide silebilirsin silince tekrar yüklersen sana soruyor neden sildin whatsapp diye sende dersin gizlilik hayatın ihlalini işlediğiniz için der gerçersin
Eyvah bilgilerin gitti ne yaptın ya ciddi isiniz googleye kullanıyorsan zaten çoktan gitmiştir bunları daha öncede alıyorlardı yani şimdimi korkmaya başladınız
0
33 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi ben hesabı ve uygulamayı silip tekrar yüklesem olur mu yaa
KScan yüklesende yüklemesende çoktan bilgilerin onların elinde yani bunu senin aleyhine kullanmazlar sadece reklam için kullanırlar yani yoksa mark ne yapsın bizim fotoğrafları
Sinirlerim bozuldu sana diyorum ki sözleşme çıktı bende yanlışlıkla kabul ettim hesabı silip uygulamayı kaldırdıktan sonra duzelir mi ya da 8 şubata kadar bekliyim mi net bişey de ya sil ya da yok silme
Bu adamlar senin bilgilerini ne yapsın alacaklarını zaten kaç yıl önce almışlar haberin olmadan şimdi sana haber veriyorlar sadece mit ajanı değilsin CIA çalışanı değilsin yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçmiş olsun 8 şubata kadar bekle fazla önemli şeylerini paylaşma u dönüş yapmazsa ayarlardan hesap sili tıkla uygulamayı sil
Direk silecem ya hesabı uygulamayı da kaldıracağım sonra gene indirsem olur mu yoksa 8 şubata kadar bekliyim mi
Lütfen cevap verinn😭😭
şimdide silebilirsin silince tekrar yüklersen sana soruyor neden sildin whatsapp diye sende dersin gizlilik hayatın ihlalini işlediğiniz için der gerçersin
Tamam çok çok sağolun ben silicem şimdi ama demek istedigim hemen geri yükleyim mi yoksa 8 şubata kadar bekleyim mi
gerek yok birdaha dönme u dönüş yaparsa dönersin 90 gün içinde datalarında hangi bilgilerin varsa hepsi silinir
Cevapp🙁
Ben şimdi silip tekrar mi indirim yoksa 8 şubata kadar ki beklim ya net cevap verseniz
şimdi bekle 8 şubata kadar u dönüş yapmazsa silersin komple bir daha dönmemek için tamam
Yok ya silip tekrar yüklesem hesabı ve uygulamayı silip geri hemen yüklim olur di mi
tamam şimdi hesabı sil de tekrar yükleyince sana sözleşme isteyecek yap bakalım bekliyorum
TM yarın yapcam kaybolma kank
Eyvah bilgilerin gitti ne yaptın ya ciddi isiniz googleye kullanıyorsan zaten çoktan gitmiştir bunları daha öncede alıyorlardı yani şimdimi korkmaya başladınız
Şimdi ben hesabı ve uygulamayı silip tekrar yüklesem olur mu yaa
Nolur cevapp 🙁🙁
Çok safsın kızarmıyorum
Neden🙁ya çözüm söyle
KScan yüklesende yüklemesende çoktan bilgilerin onların elinde yani bunu senin aleyhine kullanmazlar sadece reklam için kullanırlar yani yoksa mark ne yapsın bizim fotoğrafları
Ben yarın hesabı ve vatsabı silsem sonra hemen gene kursam nasıl olur içimde kaldı hadisi lütfen kank söyle bana sabırla kızmadan🙁🙁
Yani bir şey değişmez kabul etmezsen kullanamazsın bu kadar
Tamam teşekkürler
Silicem ama biri sil dedi hesabı falan slip tekrar yüklüyim mi off net olunn yaaaa😭😭😭
Bence çok dert etme kafayı yersin
Ya hadi içimde kaldı ama net cevap ver uykum kaçar bak
Kızım delilik etme çoktan almışlardır alacaklarını kim ne yapsın senin fotoğrafını ya
Ya foto değil mesele ben şimdi whatsab hesabımı silim sonra da uygulamayı kaldırıp hemen geri indirim mi of kızmayın ama
İndir ne değişecek
Yani ne olmasını istiyorsun
Bir kere de her şeyi alıyorlar
Mı*
Çoktan almışlar diyorum sen hala bunu soruyorsun
3 4 yıl önce aldılar
Tamam sözleşme çıktı ama of git ya pislik bişey anlamadım
iyi misin ya iyilikte yaramıyor sen bu kafayla az yaşarsın
Sinirlerim bozuldu sana diyorum ki sözleşme çıktı bende yanlışlıkla kabul ettim hesabı silip uygulamayı kaldırdıktan sonra duzelir mi ya da 8 şubata kadar bekliyim mi net bişey de ya sil ya da yok silme
Anlamıyorsun beni bir kere kabul ettin gitti artık kabul etmezsen 8 şubattan sonra kullanamazsın
Bu adamlar senin bilgilerini ne yapsın alacaklarını zaten kaç yıl önce almışlar haberin olmadan şimdi sana haber veriyorlar sadece mit ajanı değilsin CIA çalışanı değilsin yani
Tamam hesabı silip uygulamayı kaldırsam tekarr aynı mesaj gelir mi diyorum
Dene
tamam denicem oh be iyi gclr kank saolll😍😘
Seni tanımak istiyorum ya beni deli ettin çünkü
İstek at sanada uyarsa tabi
Yaa afdgh
Ciddiyim
Sen istek at bana
Attımm