Arabayı alıp garaja götürüp oyunu kaydettim sonra ise arabaya bindim sürdüm ve garaja geri götürmedim oyunu kapattım oyunu sonra geri açtığımda araba garajda yoktu acaba hep garaja götürmemiz mi lazım araba garajda dursun diye yoksa başka yolu var mı?
Bu arada arabayı satın almadım başkasından çaldım 😂 öyle de olur dimi kaybolmaz yani yinede her garaja kaydettiğim sürece yoksa bu araba kaybolursa kendimi idam ederim 😅
Yok la yenisini yine bulursun ama sen yinede garaja park et. Hatta büyük bir garaj bul 5-6 tane çal oraya park et koleksiyon yap çok güzel oluyor o şekil. Ben genelde frenklini kullanıyodum o zengin😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Satın almadığın araçları customa götürmezsen sana ait olmuyor siliniyor
Garaja götürüp kaydetmen lazım siliniyor yoksa.
Yani her arabayı sürdüğümüzde garaja geri gelip kaydetmem lazım öylemi
Aynen reis ama ben şöyle yapardım lüks bir araba görünce çalardım. Polisi atlatıp keyfime bakardım😂
Bu arada arabayı satın almadım başkasından çaldım 😂 öyle de olur dimi kaybolmaz yani yinede her garaja kaydettiğim sürece yoksa bu araba kaybolursa kendimi idam ederim 😅
Yok la yenisini yine bulursun ama sen yinede garaja park et. Hatta büyük bir garaj bul 5-6 tane çal oraya park et koleksiyon yap çok güzel oluyor o şekil. Ben genelde frenklini kullanıyodum o zengin😂
götürmen lazım başka türlü olmuyo eminim
Bu arada arabayı satın almadım çaldım başkasından 😂 öyle olur dimi satın almadığım için garaja hep kaydetmem lazım yani
Satın alsanda öyle oluyo zaten fark etmiyo yani
Satın alman gerek
Hiç gta 5 oynamadım ben ya :((
reis sen online icin mi soruyorsun
Hayır tek kişi olarak
save'lemezsen tekrar actiginda ayni yerden devam edersen ama sanirim gorevleri yapiyorsun o zaman da tabi haliyle saveliyorsun
youtube dan baksana