Merhaba dostlar GTA 5 de Taksi modunu kuramadım yardımcı olabilir misiniz Taksi Tofaş Doğan OPEN İV kurulumu istiyor ama Browseye tikladiğim zaman dosya konumunu bulamadı o yüzden bende oyunu silip tekrar yüklemeye aldım nasıl kurabilirim GTA 5 kurulumunu exeyi nasıl bulabilirim teşekkürler şimdiden
GTA 5 Taksi modunu kuramadım yardımcı olur musunuz?
GTA 5’in kurulu olduğu klasörü Rockstar Launcher veya Steam üzerinden aç. Klasörde GTA5. exe dosyasını bul ve yolunu not al. OpenIV’yi açıp GTA V seçeneğini seç, Browse ile bu klasörü göster. OpenIV’de “Edit Mode”u açarak mod dosyalarını ilgili. rpf klasörüne ekle. Modun yönergelerine göre dosyaları doğru yerlere yerleştir, oyunu başlat.
Oyuncu dostum, mod işleri bazen kafa yakabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Modu kurarken, OpenIV’dan Browse dediğinde GTA 5’in kurulu olduğu klasörü bulman gerekiyor. Genelde bu klasör, "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V" veya Steam'den aldıysan "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V" oluyor. Burada “GTAV. exe” yi seçmelisin. Kurulum bazen farklı yere kurulduysa, kütüphane ayarlarından veya oyunun kısayolundan dosya konumu aç diyerek de ulaşabilirsin.
Bir de kesinlikle oyunun yedeğini al, mod yüklerken bazen oyun patlayabiliyor. Yani dışarıdan modları olduğu için bazen save dosyaları da sıkıntı çıkarıyor, ek bilgi olsun kardeşim. Takıldığın yeni bir yer olursa sor, birlikte çözelim. 🚕🎮
En İyi Cevaplar