Iphone 11 ile xr nin özellikleri birbirine çok yakın ve daha da uygun ilk başta se modelini almayı düşündüm ama artık vazgeçtim xr nasıl verilen paraya değer mi en azından 4 sene idare ettirmeli.
1 ay önce 11 aldım. İmkanın varsa 11 almak daha mantıklı,çünkü 2. kamera, daha yeni çip ve işlemci, daha büyük batarya avantajlarına sahip. Ama Xr da kötü değil oda 4 sene rahat götürür seni. Ayrıca ne alıyorsan al sıfır al, milletimiz çok uyanık sağolsun. Nete bir giriyorum ikinci eli sıfırından pahalı 11 satıyorlar.
Ya ne saçmalıyorsun samsung berbat alan bin pişman kaç kişiye denk geldim LG eskidi artık geri kalan modellere de güvenmiyorım en azından ıphone alırım satarken telefon ucuza gitmez androidler para bile etmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 ay önce 11 aldım. İmkanın varsa 11 almak daha mantıklı,çünkü 2. kamera, daha yeni çip ve işlemci, daha büyük batarya avantajlarına sahip. Ama Xr da kötü değil oda 4 sene rahat götürür seni. Ayrıca ne alıyorsan al sıfır al, milletimiz çok uyanık sağolsun. Nete bir giriyorum ikinci eli sıfırından pahalı 11 satıyorlar.
Evet buna katılıyorum ikinci el almam hele bu zamanda kimseye güven olmuyor 11 alamam xr ya da se olabilir.
Se 1840 mah Xr 2940 mah batarya kapasitesine sahip, sadece bunun için bile Xr alırdım. Tercih senin.
Doğru büyük ihtimalle xr alırım.
paranızı boşa apple ürünleri ile harcamayın derim. Daha üstün özelliklerde Samsung ve LG gibi markaları çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz
Ya ne saçmalıyorsun samsung berbat alan bin pişman kaç kişiye denk geldim LG eskidi artık geri kalan modellere de güvenmiyorım en azından ıphone alırım satarken telefon ucuza gitmez androidler para bile etmiyor.
Ne kadar
hafızasına göre değişiyor ortalama 6000 civarı
11 ile fiyat farkı ne kadar
soruyu soran sen misin o mu belli değil
Ama detay vermemiş bir iPhone kullanıcısı olarak yol göstermek istedim tabi kendisi bilir
Sen ne kullanıyorsun yazsan da ben de bilgilensem üst üste soru soruyorsun sıktı.
Hem yardım istiyorsun hem de cevap yazmak istemiyorsun bir de sıkmış özür dileriz hanım efendi 😄