Kamera modunda neler var? Mesela ağır çekim, hızlı çekim, portre gibi özellikler var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Portre yok. iPhone larda çift kameralılar hariç portre modu yok diğer modeller de. Ağır çekim hepsinde var. Hızlı cekim de aynı şekilde
Emin misin hızlı çekim hepsin de var. Bi de bir arkadaş az önce portre modu var deei
Yok.
Ama kullanan kişi öyle diyor🤦
Bizim şirkette se kullanan var onda ben göremedim şahsen. Ben kendim 13 kullanıyorum.
Bilmiyorum ki acaba serileri mi var se nin bem Trendyol dan baktım iPhone se diye yazıyordu. Kamera özellikleri yoktu yazmıyordu. Ben de 11 alcaktım da fiyatlar zamlanınca almaktan vazgeçtim. Se az daha uygun diye almak istedim de araştırmadan da almayın dedim
Se alma derim 6s boyutu ile aynı. Ben 6s den 13 e geçtim ekran cok aşırı farkediyor. Hala evde bazen 13 sarjdayken 6s kullanırım mini minnacık geliyor elime. Se modelinin bataryasıda düşük tatmin etmez. Benim 6s 4 saatte bitiyor şarjı hemen. 13 ise 1.5-2 gün götürüyor şimdilik
Ama 13 de baya pahalı oldu. 11 alacaktım zaten 7 biin kusürken zam yedi sonra 10 bin olunca yine alacam olsun dedim yine tam alacakken zam yedi artık almam baya yükseldi çünkü se modeli uygun geldi de bilmiyorum artık
Biliyor musun? 13 , 12.000 lira iken alacam diyordum çevrem yok alınır mı yok o kadar para verilir mi yok bilmem ne dedi vazgeçtim. Bir süre sonra çifte zam geldi 20 bin oldu. Ardından indirim geldi. 16.300 oldu. Bekledim kur düştü 11 lere diye belki yine eski seviyesine gelir diye 2 ay bekledim yok gelmedi. Ardından kur tabi bu süreçte yükseldi gene 13 lere geldi kur yine. 15.700 e Hepsiburada satıcısından Hepsiburada sitesinden aldım. Satıcı baskası olsa kesinlikle almazdım hepsiburadanın kendisi sattığı İçin biraz da indirim olduğundan aldım. İyiki almışım şu an bu fiyattan alamazdım. Ben şahsen 13 ile 13 pro arasında çok gidip gelmiştim sonra 13 aldım. Se yerine 11 almaya çalış diyecem ama 11 in de bu sene 3. Senesi dolacak eskiyor ve sarjı o kadar iyi gitmiyor diyor kullananlar. Se nin 2022 çıkışlı versiyonu var alacaksan onu al en azından uzun yıllar kullanırsın ama bataryası düşük tabi günü anca çıkarır
Ben de sen de ki gibi benzer şeyler yaşadım. Hep tam almak üzereyken bir şeyler oldu. Hatta Haziran a kadar alırım dedim az kendimi toparlayım dolar 14 bazına da çıksa alırım dedim pek bir fark olmayacaktı ama gel gör ki Apple Türkiye ye zam yaptı. Artık almam zaten baya yüksek. Aileme bakıyorum onu alsam vicdan yapıcam. Anca evlenince alırım üst level iPhone telefon. Ama se serisinin 2020 serisi var şu an sanırım mağazalarda baktıklarımın hepsi 2020. Senin dediğin 2022 serisini nasıl nerde bulucam acaba
2022 3. Nesil Se modeli.
Vatan da felanda vardır fiyatından anlarsın iki se var zaten bitişi 7 bin küsür diğeri bu
iPhone SE 128 GB
www.hepsiburada.com/iphone-se-128-gb-p-HBCV00001S47LA
Çok teşekkür ederim
Bitişi yazmışım. Birisi 7 bin küsür. Bazen otomatik düzeltme böyle yapabiliyor neyse ki anlamışsın :) rica ederim
Evet anladım bana da oluyor bazen. Benim baktığım 7 bin kusür olan o 2020 olandı. Demek 2022 de fiyat farkı oluyor
Aynen öyle bu yanlış hatırlamıyorsam bu ay tanıtıldı çıktı. iPhone 13 ün yeşil renkli modeli ile birlikte tanıtıldı. Tek kamera olması yine üzücü. Dediğim gibi tek kameralarda portre modu yok diye biliyorum ben ama siz iyice araştırın ve şuanda iPhone modellerinde fiyat performans olarak alınabilecek en iyi model bu.
Yalnız cok önemli bir not düşeyim. Fazla geç kalmasın 11.000 TL olan bu fiyatı da birkaç ay sonra ne yazıkki bulamayabilirsiniz. En azından 11.000 TL yi 2022 de çıkan yep yeni iPhone a vermek varken. Gidipte 3 sene önce çıkan 11 in 16-17 binlere almaktan iyidir.( birkaç aya bu fiyatlara gelir 11 modeli ne yazıkki kur ortada)
Peki 2020 ve 2022 arasında ne fark var onu nasıl öğrenicem
En basit fark işlemci. Son nesil işlemci var 2022 modelin asla kasmaz donmaz 5-6 sene seni götürür
Anladım çok teşekkür ederim. Aydınlattığın için.
Anaaaa hadi gene iyisin portre modu varmış özelliklerini okudum şu an senin için sırf bu özelliğe bakmak icin 😂
Ahahahahahahahha. Çok sağ ol yaa valla 😂
Şimdi benimle birlikte almak isteyen bir arkadaşıma söyledim senle konuştuklarımızı o 2022 olan bana fazla geliyor ben 2020 alsam sorun olur mu diyor
Ya o kadar fark icin cok düşünmesin bence Ya gerçekten birkaç ay sonra o fiyatı da bulamayınca üzülecek
Bilmiyorum ki ben söyledim aşar beni diyor. Bilemedim. Bu ay başı alacakmış. Fiyatı artmadan kendisi bilir artık. Bir sıkıntı yaşamaz bence. Sence?
Ya yaşamaz tabi niye yaşasın
Mesela ram, kamera gibi özellikleri falan aynı di mi sadece işlemci farkı olur
Rami 1 GB daha az. Bataryası 200 mah daha az (bu cok büyük bir fark değil) .
Kamerasi bir tık daha düşük
Heee anladım sorun yaşamaz o zaman yaa. Yaşarsa da kendisi bilir artık. Tekrardan çok teşekkür ederim. 🙏🥰
Rica ederimmmmm ☺️☺️
ağır çekim var portre modu var
Sen kullanıyor musun merak ettiğim başka sorular da var
kullanıyorum
yaz bakalım
Kullanmıyorum