yüzümü göstermek istemiyorum
hangi konuda atabilirim?
Bide nezaman para kazaniliyor?
hangi konuda atabilirim?
Bide nezaman para kazaniliyor?
Asmr videosu dosında bişi tutturması zor , 1000 avoneyi geçip 5 bin dk izlendikten sonra açılıyo ama tam emin değilim yanlış olabilir , ayrıca devleyr vergi vs ödücen 1.2 seneden önce cebine para girmez. Git tiktokta kalçanı çek yüzünü göstermeden psranın anasını ağlat hayat kızlara güzel. a.. q
tiktokta nezaman para kazaniliyor?
paraya ihtiyacim olmasa bu yöntemlere basvurmamda mecbur kaldim
1 hafta içinde 1k olup yayın açmaya başlar direk para kazanırsın.
Deneyecegim bakalim tutacak mi
DIY (açılımı do it yourself, Türkçe anlamı kendin yap, kendi başına yap) videoları yapabilirsin kadınlar çok meraklı böyle videolara. Güzel bir diksiyonun ve video kaliten varsa elbet bir kitle bulacaksın. Önce arkadaşlarının destekleri ile başlarsın sonra yayılır gider. Video konusuna karar verdikten sonra mutlaka o konuda video çeken insanları izle ve gözlemle. Eksik hissettiğin yanlar olursa onu videolarında kullan.
Yine diksiyonun ve sesin güzelse aynı zamanda slayt oluşturup o slayt hakkında seslendirme yapabilirsin. Bu slayt tarihi bir konu olabilir, bilimsel bir konu olabilir hatta magazin bile olabilir.
Her ne yaparsan yap farklı ve özenli olmayı unutma. Kanalı açarsan çekinmeden haber verebilirsin seve seve ilk abonen olabilirim. Başarılar diliyorum :)
Tesekkürler 😊
Cevap
9Cevap
'' Ne zaman para kazanılıyor '' bunun cevabını bilsek şu an burda olmazdık emin ol :D
😀😀
Bin abone ve belli bir izlenme dakikasına ulaştıktan sonra para kazanmayı aktif edebiliyorsun diye hatırlıyorum
2 k abone 4000 saat izlenme den sonra aktif olur. Ama yüzünü göstermeden cok fazla birsey bekleme. İzlenmiyor oyleleri
Şiir okuma, oyun videolari, kendin yap videolari falan görüyorm daha çok
Manikür. Sadece ellerini gösterirsin. Yemek de öyle.
Oyun videosu asmr videosu ders videosu çizim videosu gezdiğin yerin vloğu
Kadınsan yüzünü göstermezsen olmaz.
tüh :/
Sesin güzelse seslendirme yap mesela sende
güzel diyorlar düsünecegim bakalim
Düşün bence gayet güzel iş
El işi bir şeyler yapabilirsin.
aman çok meraklıydık youtubeda yüzünü görmeye
Oyun
Twerk :D
Yemek olur en iyi
Yemek yapma videoları atabilirsin