Ucret idemeden !!,🤣🤣🤣🤣
Çünkü param yokk djdhshhs. Şimdiden tişikurler tişikurler
Ucret idemeden !!,🤣🤣🤣🤣
Çünkü param yokk djdhshhs. Şimdiden tişikurler tişikurler
YouTube videolarını reklamsız izlemek için birkaç yöntem bulunmaktadır:
AdBlock: Google Chrome, Mozilla Firefox gibi eklenti destekleyen internet tarayıcılar kullanıyorsanız, AdBlock eklentisini uygulamanıza ekleyebilirsiniz. Bu sayede, PC üzerinde reklamsız video izleme imkanına sahip olabilirsiniz.
Kiwi Browser: Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazınızda reklamsız YouTube videoları izlemek mümkün. Play Store uygulaması aracılığıyla Kiwi Browser indirip kurabilirsiniz.
URL Değişikliği: YouTube videosundaki reklamlardan kurtulmak için videonun URL’sine ufak bir dokunuş yapabilirsiniz. “www.youtube.com/ (video URL’si)” yerine “www.youtube.com./ (video URL’si)” yazabilirsiniz.
NewPipe: Aynı anda IOS ve Android akıllı cihazlar aktif olarak çalışmaya devam eden Newpipe 'yi uygulama mağazalarından telefonunuza yükleyerek reklamsız YouTube 'un tadını çıkarabilirsiniz.
SkyTube: Reklam izlemekten sıkılan ve zaman kaybı olduğunu düşünenler için en iyi ara yüz tasarımı ve kullanıcı deneyimine odaklanmış olan SkyTube uygulaması sizlere bu imkanı sağlıyor.
uYouPlus: Jailbreak uygulamasına gerek kalmadan uYouPlus ile reklamsız video izleme deneyimini elde edebilirsiniz.
AdBlock Tarayıcı Uygulaması: App Store’da “AdBlock” tarayıcı uygulamasını arayın ve indirin5. Uygulamayı açın ve arama çubuğuna “Youtube” yazın5. Youtube’ı AdBlock tarayıcısında açın ve videoları reklamlardan arındırılmış bir şekilde izleyin.
Bu bilgiler genel bilgilerdir ve kesin bir çözüm sağlamayabilir. Her zaman olduğu gibi, bu tür uygulamaları ve eklentileri kullanırken dikkatli olmanızı öneririm. İyi seyirler!
mobil sürümünde var mı bilmiyorum fakat opera tarayıcıların adblock sistemleri oluyor bilgisayarınız için bunu kullanabilirsiniz. hem opera genel olarak daha rahat bir tarayıcı ya kullanın yani.
Cevap
7Cevap
Youtube videolarını indirmeni sağlayan siteler var, onların birinden indir, reklamsız izlersin. Youtube uygulamasından mümkün değil.
Çok basit. Brawe tarayıcısını indir kullan 💪🏻
Youtube premium apk hileli yaz googleye. Uygulama indirip kur. 3 yıldır kullanıyorum
Snaptube Pro indir öylelikle izlersin
Virüs falan kamaz dimi
Hayır ben kullanıyorum.
Tamamdır teşekkürler bir bakayım
Rica ederim
video lite indir 😏
O nedir
Neden agzini yamuyorsun ajhdsbbshs
canım öyle istiyo özgürüm istediğimi yapıyorum 😏😒
yaz bak neyse
Aaa manyak adam yaa🤣🤣🤣🤣
delürttüler beni 😎😒🙄