İnanıp inanmamak tamamen tercih meselesi ve ben shifting'e inanan birisiyim. Life app de shifting'le ilgili. Uygulama hakkında bilgisi olan ve nasıl indirebileceğimi bilen var mı?
Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
life app oradaki telefonunda olan bir uygulama burada indirmen mümkün değil , scriptine life app ımda olacak şeyler örn kıyafet değiştirme, saç stilleri, yemek sipariş, karakter kontrolü, script düzenleme ekleme silme vb. benden başka kimse uygulamaya giremicek yazarsan daha iyi olur
Nasıl yani başka gerçeklikteki telefonumda mı olacak yani?
orada telefonum olacak falan yazıyorsun eğer istemezsen telefon, life notebook var oda aynı ama sadece script ekleyebiliyon galiba life notebook da orada olacak bir defter defterin boyutunu rengini falan yazman gerekiyo sadece telefonda da marka renk yazsan olur
çok teşekkür ederimm :D
Bu arada shifting yaptıysan bana verebileceğin önerilerin var mı? Benim bir kere ellerim karıncalandı sadece yapmayı denerken, o kadar yaklaşabildim :/
Bunu dr’de yani desired reality de kullanıyorsun bu gerçeklikte öyle bişey yok eğer shifting yaparsan scriptine lifa app olucak yazman gerekiyor ordayken telefondan yemek sipariş edebilir veya olayları değiştirebilirsin klonunun ne yaptığını vs görebilirsin ne kadar zaman geçtiğini falan tek yapman gereken sctipte nereye gitmek istiyorsan işte lifa app olacak yazman gerekiyor
Çok ozur dilerim gecen gun kilisemiz de bu sey anlatılıyordu ne oldugu hakkında ufak bir bilgilendirme yapabılır mısınız acaba
bende bir soru sormak istiyorum lutfen cevap verin shıftıng yaparken gunah bir şey yaparsak burdada gunah olur mu
Bunun hakkında kesin bilgi yok Ama mantık olarak biz bu yaşamdan sorumluyuz Orası zihnimizde olan bir gerçeklik Yani günah olmaz
Yok neymiş o?