Evet
Hayır
Bilmiyorum, zamanla görmek lazım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aleyna tilkinin Enes baturun olduğu bir platfrom kurmuş acun. Çakma sihirli annem var. Ve bir sürü youtuber var. Tolga çevik paralı platfroma geçmesiyle gözümden düştü o ayrı konu. Acunun bu exxenini anca Acun bizi dünyaya tanıtıcak çok iyi abi ya süper diyen tipler satın alır. Amazon prime bile 7,99 tl içinde hizmetler dahil fiyatı bu
ExxenSpor olması aşırı iyi oldu maçları takip edebiliyorum. Dizileri bana hitap etmese de programları gayet güzel. Bu şekilde devam edip biraz daha içeriklerini genişletirse başarılı olacağını düşünüyorum. Fiyatı çok uygun bu şekilde devam ederler umarım. Ama Acun'un fazla fiyat biçeceğini düşünmüyorum. bence Exxen başarılı bir içerik platformu olacak.
Bazı programları gerçekten çok güzel olmuş. Tolgshow, konuşanlar vs izlerken güldürüyor insanı. Fiyatı birçok platforma göre gayet uygun bence zamanla başarılı olur ama bunun için içeriklerini çoğaltması lazım. Biraz daha dizi, film vs eklenirse diğer dijital platformlar ile kıyaslanabilecek hale geleceğini düşünüyorum.
Çok iddialı giriş yaptılar filmlerin tanıtımı da çok güzel yapmışlar fiyatıda iyi olursa bence izlenme olur çok iddialı kişileri aldılar.
Aleyna tilki orda
Sihirli annem dizisi
Tolga çevik Show
Cevap
78Cevap
olabilir ama Acun beyin bedava yaptığı yayınları izlemiyorum ki üstüne bi de para vereyim
Eskiden bedava olan bir şey için sonradan para istemek saçmalık sömürü resmen. Youtuber ağırlıklı bi platform olucak youtuberların yaş kitlesini düşünürsek fazla başarılı olacağını düşünmüyorum en azından ordaki kitleden fazla müşteri gelmez gibi. Tolga çevik için falan para veren olur anca.
Başarılı olmayacak çünkü artık her fenomeni toplayıp güzel fırsatlar sunuyorlar ve onların hayatını değiştiriyorlar insanlar çok kötü şartlarda çalışıyor herkesin işine gelecek bir platform açılmalı örneğin içerik üretebilen takipçisi olmayan insanlar da bişeylerin ucundan tutabilmeli mesela instagram da yorumlarda çok yaratıcı şeyler çıkabiliyor bunlar keşfedilmemiş yetenekler bunları da kazanmaya teşvik etseler çok mu şey kaybederler servetlerinden... kaybetmezler ama çok şey kazanırlar
Hangi içerikler var diye baktığımda çok güzel bişey gibi geliyordu
Bugün üyelik açtım, gerçekten berbat.. Birçok şeyi beğenmedim..
Bazı youtuberlar iyi sadece. Onlar youtube'dayken de iyilerdi zaten
Exxen'in ayrı bir özelliği yok. Gereksiz..
Fikrimi kısmen değiştiriyorum
Konuşanlar ve Tolgshow kesinlikle müthiş olmuş
😂😂😂
Tv8 benim evde yok sildim. ATV ahaber de izlemem. Ama aile evinde 7 24 izliyorlar. Ben izlemem bu adamın kanallarını da programlarinida. Bu sene gene Survivor baskicakmis. Bı master şef yaptı. Bir sürü kişi peşinde. Buna ailemden bireyler de dahil. Ayrıca exen yerli. Netflix in yerini alamaz. Blue TV puhu TV felan hikaye. Netflix dünya çapında dizi film. Adam Enes baturu getirecekmis.
Youtube'da bedavaya izlemediğim içeriklere neden para verip de izleyeyim? İçeriklerine baktım da beni Tolga Çevik ve Haluk Bilginer dışında cezbeden kimse olmadı. Platform küçük çocuklara hitap ediyor gibi duruyor. Bana Amazon ve Netflix yeter.
Açıkçası tutacağını düşünmüyorum, en fazla Blu tv ayarında bir platform olur, bu içeriklerle globalde hiç şansı yok.
konuşanlar için üyelik almayı düşünüyordum ama kuzenim exxende yayınlanacak ilk gösteriye gitti eski tadı yok dedi. sanırım üye olmayacağım ama yine de başarılı olacağını düşünüyorum baya uygun fiyatı
Üye olmam. Acun böyle yaparak bazı fenomenlerin popülerliğini de azaltmış olacak gibime geliyor hani her ne kadar 10 TL uygun bir fiyatta olmasına rağmen girip üye olup birde platformun kahrını çekip izleyeceğin içeriği aramak bilemiyorum ben buna üşeniyorum kalsın derim.
Başarılı Olamayacak Çünkü Blu TV bile Netflix in Türkiye Platformu ile mücadele edemedi, ben içeriklere baktım birçoğu oldukça başarısız filmler
Onun başarılı olma ihtimali yok youtuberları doldurmuş bir de boş beleş gereksiz varlıkları doldurmuşlar ondan bir şey çıkmaz
Deneme amaçlı ücretsiz üyeliğe bakmak için oldum ama daha adam akıllı dizi izlemek kısmet olmadı sürekli sorun yaşatıyor. Zaten iddialı dizileri korsana düştü oradan baktım bir kaç tanesine. Kanser olmak istersen exxen al yoksa alma
Sihirli Annem ilk bölümünü izledim. Nostalji namına en ufak bir his uyandırmadı. Başka da ilgimi çeken bir yapım yok ne yazık ki.
Para verdiğin halde reklama devam eden ve şu an da alt yapsısı çok bozuk sıkıntılı olan bi patform ilerisi olur bence ama zaman gerek
Çok fazla reklamı yapılıyor. Sırf meraktan bile tutar bence😂
Paramı çöpe atacak kadar enayi değilim ben. Birde youteber doluşturmuş xcvbnmöçömnbmöç
netflix gibi olmayacak, TV'lerde bile yok.
Sadece webden izleniyor, ben şahsen asla almam.
Ya ben bu ezikleri bedava izlemiyorum ki bir de para verip izliyim.
Başarılı olur mu bilemem ama logoyu 5 liraya yaptırmış gibi bir havaları var.
yaaa exxene her şeyi dahil etseler bile ben ücretsiz bir şekilde erişebiliyorsam 😏 ona para vermem... hadi onu geçtim ben Türk dizilerinin en iyisini niye dijitalde izliyorum💁♂️ Tv ne güne duruyor
Bu gidişle uydu yayını kalmayacak galiba hepsi internet tabanlı yayına geçecek gibi
İzleyip göreceğiz. Ucuz olduğu için tutabilir diye düşünüyorum.
Türk halkı sever saçma dizi ve programları. O yüzden tutar.
Acun bence başarılı bi iş adamı. İlklerde Youtuberlarla devam eder sonrası farklı olacağına inanıyorum. Acun Ilıcalı olmasa Türkiyeye yabancı ülkelerden konser vermeye nasıl gelirler sanıyorlar?
Fenomen izlemekten bayildik zaten coluk çocuk izler belki... çocuk tv si gibi birşey olur muhtemelen.. içerik bomboş
Tv8 ini bile bedava olduğu halde yıllardır izlemediğim adamın bir de paralı programını mı izleyeceğim
Hemen olmasa da zamanla oalcaktır. Herşeyden önce Türk yapımı olduğu için destek olurum
Yutupta bedava olduğu halde 2 saniye izlemeye dayanamadıgım kişilere exxen de 10 tl para verip izleyecek kadar delirmedim
Almadım, almayı da düşünmüyorum. Beni kendine çekmeyi başaramadı şu an için, ileride ilgimi çekecek bir şeyler olursa değerlendirebilirim.
Tolgshow için belki.
O da yeni bölümleri çıkacak ise.
Onun dışında sanmıyorum başka ilgimi çeken bir şey yok
Fiyati 10 tl olacakmis ucuz olmasindan dolayi tutma ihtimali cok yuksek.
şu an için olmayacağım ilerki dönemler için bir şey diyemem duruma göre olabilirim belki
Acunun yaptığı bir şeyi izlemek üye olmak zeka geriliği göstergesidir
Tutar ekmek çıkar yine bu milletten acun paracalıya.
Tutmaz.
Gidin Amazon Prime, Netflix gibi kaliteli platformlara paranızı verin.
10 liraya reklamlı üyelik sunuyor çok saçma doğrusu. Tutmaz.
O pedofili herifin hiçbir işine, kanalına reyting sağlamıyorum.
Zamanla göreceğiz ama belirlenen içerikle biraz zor gibi.
Doğru şeylerle doğru hedef kitlesine ulaşmak için adımlar atılırsa başarılı olur bence, samimi güzel aile sıcaklığında komedi bir dizi ile başarılı olur
Tiktok tayfası için o ya çoluk çocuk ergenler izler
Sihirli annemin eski hali olsaydı belki üyelik alabilirdim. 😜😂
Üye oldum çok sade şu an ama gelişeceğini düşünüyorum
Sadece bunu izlemek için üyelik alabilirimm
Enes Batur gibi "ilginç" tipleri bünyesine alırsa, çocuklar arasında popüler olabilir.
Yani netflix gibi olucak ama bence o kadar kullanılmaz ama zamanla görücez bakalım
İçerikleri şimdilik orjinal görünüyor, 9.90tl de bence makul bir rakam...
henüz daha yolun başında. Zaman ve içerik kalitesi bunu belli edecek
Kafam biraz karışık alada bilirim almayada bilirim deneme sürümü olursa bakarım
Fazla youtuber var ya zaten onları izleyecek olsam youtubeden izlerim
Çok tercih edilmez bence belki ilk zamanlar merakla alınır denenir
Deneme sürümü olursa içeriklerde iyi olursa tutulur
Salakca youtuberlari toplayip para karsiliginda bunu halka sunan bir projeye uye olmam.
İptv var onu da yüklemişler sağolsunlar. Olmasa da acuna para kazandırmam
bir ay sonra kapadır neflixle bas edemez kımle meydan okuyacak aleyna ılemı reymenlemı
Nerden nasıl bakılıyor bu platrforma
Başarılı olur mu bilemeyiz ama batmayacağı kesin... Adamın imkanları var mutlaka ayakta tutacak yatırımlar yapacağını düşünüyorum...
Sanmam, YouTuber çekerek olmaz bence.
Bence başarılı olucak isin ucunda acun var
Bu ladar koyunun olduğu memlekette tabiki olur
kullanalım hele nasıl bir şeymiş.
Valla içeriği önemli yoksa Netflix'e devam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?